Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽURI JOJ SE

Očajnu glumicu nakon 5 godina braka muž izbacuje iz kuće usred epidemije

Mary-Kate Olsen
Foto: Profimedia
1/4
14.05.2020.
u 11:08

Najpoznatija blizanka na svijetu Mary-Kate Olsen želi se pod hitno rastati od supruga Oliviera Sarkozyja.

Pet godina je trajala bračna idila najpoznatije blizankinje na svijetu Mary-Kate Olsen i njezinog 17 godina odabranika Francuza Oliviera Sarkozyja. Doduše, TMZ doznaje kako par više ne blista od ljubavi te da je Olsen zatražila hitan razvod.

Foto: Profimedia

Zbog trenutne situacije s koronavirusom svi sudovi u državi New York ne rade po uobičajenom radnom vremenu, ali bivšoj glumici se doista žuri te je zatražila hitno postupanje u slučaju brakorazvodne parnice. Naime, ona tvrdi da su njezini odvjetnici primili e-mail njezinog supruga Pierrea Oliviera Sarkozyja koji traži da kroz sljedeća četiri dana iseli iz njihovog stana u New Yorku, a zbog toga, dalje kaže, da ju on pokušava istjerati jer je otkazao najam bez njezinog znanja.

Tvrdi kako je zamolila Pierra da joj produlji rok do 30. u ovom mjesecu, ali da nikada nije dobila odgovor. Međutim, prema prikupljenim dokumentima koje posjeduje TMZ, ne može realizirati selidbu u zadanom roku zbog mjera opreza usred koronavirusa te da je jedini način da zaštiti svoju imovinu hitan zahtjev za razvodom jer bi sud pod tim okolnostima mogao prevenirati otkazivanje najma.

Mary-Kate Olsen
1/6

Zahtjev je, kaže Olsen medijima, uputila još sredinom travnja, kada je sva javna služba bila zaustavljena od djelovanja usred pandemije. Pri predaji potrebne papirologije, glumica je priložila zahtjev za hitni razvod te priložila zahtjev za aktiviranje predbračnog ugovora.

Podsjetimo, 17 godina stariji bankar Olivier Sarkozy i Mary-Kate Olsen vjenčali su se u studenom 2015. godine na privatnom ceremoniji na njujorškom Manhattanu nakon tri godine veze. U braku nisu dobili djecu, ali Francuz iz prethodnog ima dvoje.

Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

Komentara 1

DU
Deleted user
11:11 14.05.2020.

Kakav je to naslov?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije