Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Oca je doživljavao kao 'policajca' koji od njega očekuje da bude pravi muškarac, tradicionalan je i veliki domoljub

Foto: Profimedia
1/8
20.12.2020.
u 21:00

Daniel je filmski i televizijski glumac koji glumi u dramama i akcijskim filmovima i serijama. Visok samo 178 centimetara, svijetle puti i kose, on je poput antiheroja za ljubitelje lika najpoznatijeg svjetskog špijuna Jamesa Bonda.

Britanskog glumca najpoznatijeg po ulozi Jamesa Bonda kao nositelja te filmske uloge osporavali su u medijima. Oduševio je publiku u filmovima Casino Royal i u Skyfall, a već snimljeni 25. film o Bondu No Time ti Die zbog pandemije COVID-19 čeka svoju premijeru. Daniel Craig je filmski i televizijski glumac koji glumi u dramama i akcijskim filmovima i serijama. Visok samo 178 centimetara, svijetle puti i kose, on je poput antiheroja za ljubitelje lika najpoznatijeg svjetskog špijuna Jamesa Bonda. Diskriminirati ga jer je drukčiji od prethodnika bilo je potpuno pogrešno jer su njegovi filmovi donijeli iznimno visoku zaradu, i ne samo filmovi o Bondu nego i svaki njegov film, drama, serija ostvarili su izuzetne prihode.

Taj simpatični Britanac koji djeluje hladno i distancirano privatno je vrlo topla osoba, istančana ukusa, snažna tijela koje je usavršio treninzima i igrajući ragbi - pravu mušku sportsku disciplinu. Podrijetlom Englez, Velšanina i Francuza, ima fizičke potencijale vrhunskog sportaša, marljiva u napornim treninzima, ali još više u svojoj mentalnoj snazi, u organizacijskim sposobnostima i sposobnosti da se nosi s najvećim izazovima u karijeri. U krugu prijatelja vrlo je cijenjen i diskretno dominantan. Odlična smisla za humor.

Lako uči tekst za uloge, lako svladava naglaske i strane jezike. Vrlo nemirna duha i stalno ima potrebu raditi, kretati se, razgovarati, družiti se. Obožava ekstremne sportove u kojima je potrebna snaga, ustrajnost i spretnost, ali također obožava luksuzne automobile. Mama mu je vrlo posebna osoba od koje je naslijedio umjetničku stranu. Oca je doživljavao kao "policajca" koji od njega očekuje da bude pravi muškarac'. Politička uvjerenja Daniela Craiga vrlo su čvrsta i tradicionalna, naglašeno mu je domoljublje. Sreća u ljubavi bila mu je promjenljiva. Bilo je tu romantike, ali i suza, zanosa i razočarenja, ali Daniel pamti "samo sretne dane". Drugi brak, koji još traje, sklopio je 2011. sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, glumicom Rachel Weisz u najskromnijoj ceremoniji vjenčanja na kojoj su bila prisutna samo njihova djeca iz prethodnih brakova. To je ujedno njegova najlogičnija i najpametnija ljubavna odluka jer je prijateljstvo pravi temelj za dobar brak.

U 2021. godini bit će vrlo zanimljivih događaja u njegovu životu, poput premijere filma koju svi čekaju. Očekuje ga, čini se, neka povijesna dramska uloga koje će mu dati dodatnu svjetsku slavu. 
Ali Daniel će usprkos poslovnim mogućnostima i izazovima gotovo svu svoju energiju posvetiti obitelji i svojoj imovini. Čini se da planira velike investicije u dom iz svojih snova. Možda je to dvorac koji će urediti ne samo za život nego i za posao od kojeg može zarađivati iznimne svote novca. Nov način i stil života je pred njim, novi početak. Taj novi početak u sljedećih desetak godina obilježit će njegov niz poslovnih angažmana, glumačkih transformacija i titula društvenog statusnog simbola V. Britanije koja će mu biti dodijeljena.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije