Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napali ga

Obožavatelji zgodnog glumca zgroženi jer dopušta dvogodišnjem sinu da mu siše nožne prste

Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL
1/6
01.08.2019.
u 07:00

Armie Hammer glumio je u seriji 'Tračerica', filmovima 'Šifra U.N.C.L.E.', 'Skrivena ljubav', ali i mnogim drugima.

Glumac Armie Hammer tijekom vikenda je na svoj Instagram profil stavio video koji je začudio, ali i zgrozio njegove brojne pratitelje.

Radi se o videu u kojem njegov dvogodišnji sin Ford stavlja u usta glumčeve nožne prste, što je Armieju bilo poprilično smiješno, kao i njegovom sinu. Ipak, nekima se nije svidjelo što se dozvoljavaju to svome malome sinu. Snimka više nije dostupna, ali su ju mnogi strani mediji već objavili na svojim portalima.

U to je vrijeme Armie na video napisao kako se to događalo u trajanju od sedam minuta, i nadodao hešteg #footfetishonfleek. Žena na snimci u šali ističe kako to nije normalno. O svemu se na kraju oglasila i Elizabeth Chambers, supruga poznatog glumca. Na Instagramu je odgovorila da se ne radi o sedam minuta, već samo nekoliko sekundi.

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

"Naš sin se voli igrati s nogama, a video sam stavila na naš obiteljski stream jer je ova faza neprestana šala. Dijeljenje videozapisa na Instagramu nije bilo najbolji potez, ali mogu vas uvjeriti da nam je sigurnost naše djece i dobrobit uvijek prioritet", napisala je Elizabeth, a prenosi TMZ.

Iako se video ne može više naći na Instagramu, može se pogledati na stranici TMZ-a. Armie Hammer glumio je u seriji 'Tračerica', filmovima 'Šifra U.N.C.L.E.', 'Skrivena ljubav', ali i mnogim drugim poznatim filmovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije