Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna Monica

Obožavatelji u transu! Glumica koja nosi titulu seks-ikone odvažila se na hrabru promjenu

Foto: Profimedia
15.11.2018.
u 09:51

Fotografije plavokose glumice odmah su osvanule na društvenim mrežama i oduševile njezine obožavatelje

Jedna od najzanosnijih glumica na svijetu, Monica Bellucci, odvažila se na hrabru promjenu. Zanosna crnka postala je plavuša, a za promjenu se odlučila zbog uloge u francuskoj seriji Call My Agent.

Fotografije plavokose glumice odmah su osvanule na društvenim mrežama i oduševile njezine obožavatelje. Mnogi od njih složili su se da Monici plava kosa i kraća frizura stoje odlično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilibellu (@monicabelluccispain) on

Inače, glumica ima jednu od glavnih uloga u novoj sezoni francuske serije originalnog naziva "Dix pour cent". One najvjernije obožavatelje ova promjena podsjetila je na film Malèna iz 2000. godine zbog koje je glumica postala prvo crvenokosa, a zatim i plavuša.

Bila ona crvenokosa, crnokosa, brineta ili plavuša, talijanska glumica i dalje je prava seks-bomba i neosporno jedna od najljepših žena na svijetu.

Pogledajte i koje su ljepotice iz Hollywooda lice uništile botoksom.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
10:16 15.11.2018.

neeeeeeeeeee

VO
vorda400
10:34 15.11.2018.

Kaj ja znam nekak mi je čudna ovak plava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije