Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bijeloj haljini

Obožavatelji Miley Cyrus poludjeli nakon ove fotografije

miley cyrus
Foto: Luis Garcia/DPA/PIXSELL
11.03.2017.
u 09:07

Otac Miley Cyrus objavio je fotografiju popularne pjevačice u bijeloj haljini zbog čega su njezini fanovi odmah posumnjali kako se u tajnosti udala

Billy Ray Cyrus, pjevač i otac popularne pjevačice Miley Cyrus objavio je na Twitteru fotografiju zbog koje su fanovi mlade pjevačice 'poludjeli'.

Fotografija prikazuje Miley kako pozira u bijeloj haljini s velikim osmjehom na licu zbog čega su obožavatelji odmah posumnjali kako se pjevačica tajno udala za svog dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha.

– Tako sam sretan... Ti si sretna – napisao je u potpisu fotografije otac poznate pjevačice.

No, menadžer Miley je kazao kako je to samo fotografija Miley u bijeloj haljini te da ona ništa ne znači.

Inače, par se zaručio 2012. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "The Last Song", no godinu kasnije su prekinuli nakon čega su 2016. ponovno obnovili svoju ljubav. 

>> Kako su se mijenjale najpoznatije pop pjevačice današnjice

Komentara 6

AO
ante.oreskovic75
09:41 11.03.2017.

Svi smo sretni zbog nivoa večernjeg!Štap bi bez ovakovih vijesti?Možda je razlog normalnih zbog ovakovih ohrabrnjrčih i važnih vijesti

FO
fobos
09:59 11.03.2017.

nakazu mislio sam!!!!

FO
fobos
09:58 11.03.2017.

Tko bi ozenio tu nalazi???😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije