Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetila se poruke

Obožavatelje zaintrigirao opis fotografije Marijane Mikulić: Tetka i nećak u izlasku

Foto: Instagram screenshot
1/9
27.11.2021.
u 13:40

Glumica je nedavno na svojem storyju podijelila je sadržaj veoma ružne poruke koju je dobila od jedne pratiteljice koja joj je već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada joj problem predstavlja Marijanino podrijetlo

Glumica Marijana Mikulić (39) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju sa suprugom Josipom Mikulićem, inače pročelnikom katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a opisom koji je napisala ispod fotografije nasmijala je pratitelje.

-Tetka i nećak u izlasku- napisala je glumica kojoj je inspiracija za opis bila poruka jedne pratiteljice koju je dobila na Instagramu, a potom i podijelila na svojem storyju.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Foto: Instagram

"Sad sam se sjetila priče i vrištim na opis", "Obožavam taj hercegovački sarkazam, izgledate odlično", "Najljepša tetka", "Zakon", "Onda jako lijepa tetka, svaki bi ju nećak htio", "Sada sam se baš od srca nasmijala", "Mnogi bi htjeli takvu tetku pored sebe", "Tetka dobro se držite", "Dobra tetka, ali i nećak", "Kada se sjetim priče iz opisa", "Uz takvu tetku i ja bi izgledao kao nećak", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Marijana je nedavno na svojem storyju podijelila je sadržaj veoma ružne poruke koju je dobila od jedne pratiteljice koja joj je već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada joj problem predstavlja Marijanino podrijetlo. U poruci je, između ostalog, napisala:

"Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake." U nastavku te poruke problem joj stvara i kako su se Marijana i njezin suprug upoznali…. Bitno da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: 'Taj će biti moj. Izgledate kao tetka i nećak'- napisala joj je tada pratiteljica.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:50 27.11.2021.

Bas me zanima mentalni sklop nekoga tko vjeruje da je ova bozanstvo. I cuti molitve njoj upucene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije