Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI PLJUŠTE

Objavljena prva fotografija Kristen Stewart u ulozi princeze Diane, fanovi u nevjerici

Kristen Stewart
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
30.01.2021.
u 18:45

"Sjajno ju je skinula, barem po fotki", "Fotka izgleda sjajno, ali toliko toga može još poći po krivu", "Mora da se šalite, mislio sam da je ovo stvarno princeza Diana", "Dvije minute su mi trebale da shvatim da je to Kristen"samo su neki od komentara

Kristen Stewart glumit će princezu Dianu u biografskom filmu "Spencer" redatelja Paula Larraina, a na društvenim mrežama objavljena je prva fotografija se seta filma koji će u kina stići iduće godine. Nakon što su mnogi negodovali što će američka glumica igrati jednu od najomiljenijih princeza, komentari su većinom bili pozitivni.

 "Sjajno ju je skinula, barem po fotki", "Fotka izgleda sjajno, ali toliko toga može još poći po krivu", "Mora da se šalite, mislio sam da je ovo stvarno princeza Diana", "Dvije minute su mi trebale da shvatim da je to Kristen"samo su neki od komentara. 

Foto: reuters

Priča filma pratit će blagdansko vrijeme Božića u Sandrighamu u 90-im godinama, u vrijeme kada je princeza Diana odlučila okončati svoj brak s princom Charlesom.

- Diana i Charles ondje su provodili svaki Božić, no nismo točno odredili koja je godina u pitanju. Publika će imati priliku vidjeti što Diana planira te koje će poteze povući nakon tih blagdana, rekao je redatelj i dodao kako u filmu neće biti prikazan njihov razvod i tragična Dianina smrt. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
21:33 30.01.2021.

uopće ne kužim tu opčinjenost princezom, koje su to njene zasluge da nam godinama punite glavu o njoj kao da je bila neka svetica?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije