Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i Hrvata

Objavljen lineup Ultra Europe Festivala! Evo tko sve stiže na Poljud

Foto: Borna Filic/PIXSELL
25.03.2019.
u 14:19

Švedski techno i tech house producent Adam Beyer vraća se u Split nakon punih 6 godina, a na listi povratnika upisali su se i Above & Beyond, engleska trance, progressive i big room grupa te Alesso, Šveđanin koji je proteklih godina obilježio svjetsku EDM glazbenu scenu

Na sedmoj po redu Ultra Europe nastupat će opet najbolji mogući line-up svjetski poznatih DJ-a. Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola i Richie Hawtin – četrnaest je svjetski poznatih imena koja će nastupiti na Poljudu.

Većinom su to miljenici publike, oni zbog kojih publika u Split dolazi iz cijelog svijeta, ali s dodatkom najvećeg trojca u povijesti elektroničke scene Swedish House Mafia, ali i naš popularni bend Vatra koji će se ultranautima potpuno novim zvukom. Podvucimo i imena dviju francuskih zvijezda - DJ Snake koji je postao prava globalna senzacija.

Posljednji hit Taki Taki, na kojem surađuje sa Selenom Gomez, broji više od milijardu pregleda na kanalu Youtube, a kako mu je to uspjelo za samo četiri mjeseca, u svoju je knjižicu nevjerojatnih uspjeha upisao još jedan rekord. Njegovo ime veže se uz brojne glazbene suradnje poput one s Justinom Bieberom na pjesmi Let Me Love You i s grupom Major Lazer na hitu Lean On koja je zabilježila čak dvije milijarde pregleda na Youtubu te je jedna od najslušanijih pjesama u povijesti na Spotifyju.

Te je tu David Guetta kojeg ne treba posebno predstavljati. Nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog nastupa koji su otvorili hrvatskom navijačkom himnom, The Chainsmokersi, dečki koji dolaze iz New Yorka i koji i dalje čvrsto drže drugo mjesto po ukupnoj godišnjoj zaradi s čak 45 milijuna dolara. Sedmo izdanje može se pohvaliti i nikad boljim i jačim imenima koja će nastupiti na pozornici RESISTANCE. Ove godine premijerno će nastupiti kubansko-američki nagrađivani DJ i producent Maceo Plex. Deep, progressive i tech house njegov su glazbeni potpis, a koliko je omiljen govori i podatak da već godinama ima jednu od najposjećenijih rezidencija u klubu Pacha na Ibizi.

Višestruko nagrađivani britansko-kanadski DJ Richie Hawtin također će prvi put okusiti sve čari nastupa na Poljudu, a ono što je obilježilo njegov rad u proteklih godinu dana je 75-minutni audio-vizualni show CLOSE - SPONTANEITY & SYNCHRONICITY. Švedski techno i tech house producent Adam Beyer vraća se u Split nakon punih 6 godina, a na listi povratnika upisali su se i Above & Beyond, engleska trance, progressive i big room grupa te Alesso, Šveđanin koji je proteklih godina obilježio svjetsku EDM glazbenu scenu. Prije samo nekoliko dana objavio je najnoviji singl Time, a njegovi nastupi nezamislivi su bez sad već legendarnog singla Heroes koji je njegovu karijeru podigao na višu razinu, pjesme Calling nastaloj u suradnji s Sebastianom Ingrossom te još uvijek aktualnog velikog hita Remedy.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
21:56 25.03.2019.

Otišao bih jedino na Above and Beyond...nisu zvali Maršmeloua?

MO
modovisisajteMaraschino
15:33 25.03.2019.

kad će sajam meda na Poljudu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije