Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Objavila prvu fotografiju iz rodilišta! Nekad najljepša Hrvatica rodila treće dijete

Foto: Instagram
1/5
18.01.2020.
u 10:39

Bivša miss Hrvatske Rajna Raguž pohvalila se sretnom vijesti. Otkrila je da dječak ima više od 5 kilograma te da je dugačak 55 cm.

Bivša Miss Hrvatske i fotografkinja  Rajna Raguž na svijet je donijela svoje treće dijete. Sretnom vijesti Rajna se jutros pohvalila na svom Instagramu objavivši i prvu fotografiju iz rodilišta.

- Dobro nam došao Mata - napisala je Rajna uz fotografiju iz Petrove bolnice. Otkrila je i da dječak ima više od 5 kilograma te da je dugačak 55 cm. -Prava si mala sitnica - dodala je u šali Raguž koja je treće dijete dobila sa suprugom Tomislavom Čuljkom. Supružnici već imaju i kći Gretu koja je na svijet stigla 2016. godine, a godinu nakon nje Rajna je rodila i sina Ivana.

Svim trudnicama Rajna je uputila i ohrabrujuću poruku. - Koliko god puta mislite da ste spremni i kao sada ovo sve znate svaki puta je kao da je sve novo. Sve je tako individualno i bez pravila, a snage koju imate niste ni svjesni, no u jedno sam sigurna, žene su čudesne - napisala je Rajna na svom Insta Soryju uz fotografiju na kojoj u naručju drži svog najmlađeg sinčića.

Podsjetimo, Rajna Raguž Miss Hrvatske postala je 2001. godine, a prije toga bila je i Miss sela. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti, a 2015. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Tomislava Čuljka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 6

AL
Alkana
13:06 18.01.2020.

Bravo Rajna! Sve najbolje tebi i tvojoj predivnoj olbitelji!

LU
LUSTRACIJA
11:48 18.01.2020.

Cestitke caci...vridan covik neki

OX
oxymoron
11:25 18.01.2020.

Sretno i majci i djetetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije