Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čežnja

Objavila novi singl: Nina Badrić bacila se na Twitter kao hobotnica

nina badrić
Petar Glebov/PIXSELL
10.05.2013.
u 14:23

U početku je prezirala društvene mreže, ali onda je otkrila kako na Facebooku postoje deseci lažnih Nina. Morala je nešto poduzeti.

Nije nepoznanica da je Nina Badrić velika pobornica društvenih mreža. Svoje Facebook i Twitter račune sama administrira, no u početku se žestoko borila protiv njih, priznala na je na konferenciji Tvitomanija, koja se trenutno odvija u Novom Vinodolskom.

- Ali sad sam se na njih bacila kao hobotnica. Sad sam se navukla. Zapravo, postala sam žešći tviteraš - rekla je Nina. Otkrila je kako je presudan trenutak bio kad je otkrila da na Facebooku postoje deseci lažnih Nina koje komuniciraju s njenim obožavateljima, piše Tportal.

Nina putem društvenih mreža ne dijeli informacije iz privatnog života, već piše o svojim emocijama ili, kao ovom prigodom, objavljuje svojim obožavateljima novosti u svojoj karijeri. Tako je pjevačica novi singl Čežnja \"tvitnula\" upravo iz Novog Vinodolskog.

Riječ je o singlu koji će se naći na novom best of-u, kojim će se obilježiti 20. godina karijere jedne od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora.

 

>>Pogledajte kako Nina Badrić izgleda prije sna

>>Nina Badrić: Privilegij je biti na vrhu domaće scene


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije