Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesuglasice?

Obitelj Igora Kojića danas slavi, ali izgleda bez Severine

Foto: Instagram
1/7
07.10.2020.
u 16:06

Igor je svom ocu čestitao rođendan, a Severina je to isto činila prethodnih godina, a sada je ta čestitka na društvenim mrežama izostala.

Neka ti je život zdravlje,sreća,nada i budi najbolji kao i nekada! Sretan rođendan dragi tata, neka ti sve najbolje želje iz mog srca, pokucaju danas na vrata - napisao je Igor Kojić svom tati Draganu povodom njegovog rođendana i objavio je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Prijašnjih godina čestitku svom svekru slala je i naša pjevačica Severina, ali zasad je ta čestitka izostala s društvenih mreža i pola sata nakon što je Igor stavio svoju objavu oglasila se i Severina na ovoj društvenoj mreži. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u kratkim hlačama leopard uzorka i citirala je stihove Parnog Valjka: Stavi malo boje, malo crvene, crvene k'o ljubav što ne prestaje, pa onda malo žute za sunčan dan, a za vedro nebo boju znaš i sam...

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu. Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću. U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se da su i pred razvodom. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SN
snicl
16:32 07.10.2020.

OHHHH??????

DO
domolub
17:44 07.10.2020.

Niko cudo S . . . . a posla.čudi me da je severina iuopšte toliko izdrzala. . a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije