Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isti datum smrti

Obitelj Bobbi Kristine Brown isključuje aparate na godišnjicu smrti Whitney Houston?

 Whitney Houston Bobbi Kristina
Foto: BigPictures/PIXSELL
1/5
10.02.2015.
u 11:57

Rodbina Bobbi Kristine Brown odlučila je isključiti aparate koji su je održavali na životu proteklih dana

Rodbina Bobbi Kristine Brown odlučila je isključiti aparate koji su je održavali na životu proteklih dana. Ipak, pričekat će do srijede, 11. veljače, kada je godišnjica smrti njene majke Whitney Houston.

Obitelj joj je odlučila omogućiti da umre istog datuma kao i njena majka, piše New York Post. Na ideju je došla njena baka Cissy Houston, a s njom su se složili i članovi obitelji Brown. Obitelj smatra da će tako Bobbi i Whitney vječno biti zajedno. Da podsjetimo, Bobbi je u induciranoj komi od 31. siječnja, kada ju je suprug pronašao u kadi.

Članovi obitelji Houston i Brown otad se svađaju oko toga što napraviti s Bobbi, no sada su se složili kako je trebaju pustiti. Pomoći joj, naime, nema jer njen mozak ne funkcionira i ne daje nikakve znakove života. Policija i dalje istražuje kako je došlo do toga da Bobbi završi bez svijesti u kadi. Navodno po tijelu i licu ima ozlijede za koje vjeruju da joj ih je nanio suprug Nick.

>>Prijatelji Bobbi Kristine uvjereni da ju je suprug pretukao

>>Bobbi Kristina i dalje na aparatima koji je održavaju na životu

Komentara 4

T1
t111
12:23 10.02.2015.

dajte se odlucite, jesu li je skinuli s aparata ili ne? inace, steta mladog zivota... al svatko je kovac svoje (ne)srece

Avatar pekarr
pekarr
14:27 10.02.2015.

prirodna selekcija... uvijek samo najjaci opstaju.

NN
nnina7
18:57 10.02.2015.

nisu je skinuli sa aparata,sutra ce,na godisnjicu smrti njene majke,a to sto je svatko kovac (ne)srece,e to bas i nije tako,nekada na neke stvari ne mozes utjecati,nekad ne znas tko je psihopat,da ti to do znanja kada bude kasno,kao u ovom slucaju,sta ste napali svi na curu da je narkomanka,a nitko nema pojma od cega je u komi........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije