Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao

Obame nakon politike kreću u filmski biznis, evo što će raditi

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
23.05.2018.
u 20:54

Osnovali su i vlastitu producentsku kuću Higher Ground koja će producirati sadržaj za Netflix, a s početkom 2019. može se očekivati i prvi sadržaj dokumentarnog tipa.

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle udružili su snage s Netflixom te će producirati filmove i TV serije. Netflix je potvrdio da su s bračnim parom Obama potpisali dugogodišnji ugovor.

Barack i Michelle radit će na produkciji filmova i serija, ali i na proizvodnji dokumentarnog programa.
– Barack i ja oduvijek vjerujemo u moć pričanja priča jer one nas potiču da svijet oko sebe sagledamo iz druge perspektive i pomažu nam da budemo otvoreniji prema drugima – rekla je Michelle Obama koja je sa suprugom osnovala produkcijsku kuću Higher Ground Productions koja će producirati sadržaj za Netflix.

– Kao javne osobe, imali smo priliku upoznati zanimljive ljude iz svih sfera života i dijeliti njihova iskustava s ljudima diljem svijeta – rekao je Barack Obama te dodao: – Upravo smo zato Michelle i ja uzbuđeni što smo se udružili s Netflixom – nadamo se da ćemo u suradnji s nadarenim i kreativnim ljudima promicati empatiju i razumijevanje među narodima.

Kada su krenule kružiti glasine o tome da će Obame surađivati s Netflixom, The New York Times napisao je da bi se mogli baviti temama zdravstva, klimatskih promjena i imigraciji. Također, novine navode kako Netflix nema namjeru kritizirati konzervativce ili Donalda Trumpa.

– Barack i Michelle jedni su od najprepoznatljivijih i najpoštovanijih javnih osoba na svijetu i svojim djelovanjem mogu pridonijeti promjenama nabolje. Ponosni smo što su odabrali Netflix – rekao je Ted Sarandos iz Netflixa.

Obožavatelji vjeruju da će slavni par inspiraciju za filmove i serije pronaći i u vlastitom životu. Obame se druže sa celebovima poput Jay-Z-ja i Beyoncé, veliki su zaljubljenici glazbe i plesa, imaju odličan smisao za humor, aktivni su korisnici društvenih mreža i ljubitelji sporta. Poznato je da se sjajno slažu s kćerima Sashom i Malijom. Barack je u intervjuu s Davidom Lettermanom otkrio koliko ga je potreslo kada je Malia krenula na fakultet.

– Plakao sam tjednima prije njezine selidbe na Harvard. Sat i pol vremena slagao sam joj svjetiljku za radni stol koja se sastojala od četiri dijela. Bio sam zaista jadan – rekao je Barack.

Komentara 2

ST
Stipan
21:49 23.05.2018.

I kao najgori predsjednik u USA je dva mandata glumio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije