Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši supružnici

O njihovom odnosu nakon razvoda puno se priča, a pjevač tvrdi: 'Žao mi je što smo iznimka'

Ana i Vlado
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
04.07.2020.
u 14:45

Prije šest godina medije je obišla vijest o razvodu violončelistice Ane Rucner i pjevača Vlade Kalembera, ali bez obzira na ljubavni brodolom, ovaj dvojac impresionira odnosom kojeg su izgradili nakon toga.

Bivši supružnici pjevač Vlado Kalember (67) i violončelistica Ana Rucner (37) jedan su od rijekih primjera rastavljenih parova koji su ostali u jako dobrim odnosima. U braku su dobili sina Darijana (13) koji ih je nakon ljubavnog brodoloma osnažio da ostanu u korektnim odnosima. Pjevač je u nedavnom intervjuu za 24 sata progovorio o njihovoj tajni dobrog odnosa nakon razvoda.

- Ja ne znam kako to drugima ne uspijeva. Više puta sam se ponovio, žao mi je što smo mi iznimka, htio bih da smo pravilo- rekao je iskreno pjevač komentirajući kako nema želju da mu sin bude glazbenik na oca.

- Neka bude što hoće. Ni meni nitko nije ništa birao, pa što ću ja njemu u današnje vrijeme. Afinitet pokazuje samo prema slušanju glazbe, ali nešto da svira, to ne - objasnio je Kalember.

Ana i Vlado
1/4

– Inače sam s ljudima u dobrim odnosima, sa svima, a kako ne bih s bivšom suprugom. Pogotovo s obzirom na naše dijete. Svi elementi  za dobar odnos su tu, nikad nam nije bio problem održati takav odnos, zašto bi bio? Meni je žao što smo mi neka iznimka, umjesto pravilo – rekao je Vlado u jednom intervju osvrćući se na to kako se mnogi čude što su on i Ana i dalje u dobrim odnosima.

– Nitko nema pravo ni na koga. Svačije je pravo da ovo malo života proživi onako kako mu odgovara. Nemam pravo ni na koga niti pravo nekoga zadržavati uz sebe, to pravo dajem i drugima – kazao je glazbenik koji smatra da je dijete najljepša stvar koja mu se dogodila.

– Ana i ja smo u svemu bili odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakosti? – zaključio je Kalember.

Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

Ključne riječi

Komentara 1

LI
linkser2
15:03 04.07.2020.

Deda je smeker... ima strpljenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije