Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki koncert

O. Dragojević, D. Dragović, P. Grašo i klape pomažu KK Splitu

žutima s ljubavlju (1)
Foto: Ivo Čagakj/Pixsell
1/3
29.01.2013.
u 13:07

– Imao sam potrebu sudjelovati u ovome uz najveća imena ovog grada. Dijete sam Splita, svi mi koji smo ovdje imamo dužnost, potrebu i zadovoljstvo pomoći instituciji Splita – kaže Grašo.

Oliver Dragojević, Doris Dragović i Petar Grašo, zajedno s klapama Cambi, Sveti Florijan, Friži i Rišpet u velikoj dvorani na Gripama (srijeda, 20 sati)  sudjelovat će na koncertu "Žutima s ljubavlju".

– Dva i pol sata trajat će koncert za pomoć KK Splitu, sve da se uspješno završi preoblikovanje kluba, koji traži svoje mjesto pod suncem.Sama ideja da se održi koncert pomogla je u procesu preoblikovanja, ovakav događaj već dugo nije bio u gradu. Oliver, Petar Grašo i Doris Dragović, ne znam kad je to bilo.Prije petog kruga, odlučujućeg u uspjehu preoblikovanja, bit će to lijep provod – rekao je sportski direktor i igrač KK Splita Nikola Vujčić. Otac Petra Graše igrao je u onoj slavnoj generaciji "žutih" u kojoj su bili Tvrdić, Skansi i ostali. A i sam Petar dugo vremena je trenirao na Gripama.

– Imao sam potrebu sudjelovati u ovome uz najveća imena ovog grada. Dijete sam Splita, svi mi koji smo ovdje imamo dužnost, potrebu i zadovoljstvo pomoći instituciji Splita. Svi su čuli za ovaj klub, nadam se da će se jednom oni slavni dani ponoviti. Trenirao sam osam godina na Gripama, dva puta dnevno su me treneri maltretirali. Miris ove dvorane prati me kroz cijeli život, ovdje sam proveo divna vremena i želim da i neka druga djeca dožive košarku, da godine koje mogu biti problematične provedu u sportu – kazao je Grašo. Oliver je u, svom stilu, najavio koncert, koji će započeti u 20 sati.

– Ne mogu se pohvaliti da sam igrao košarku, malo me visina zatekla. Igrao sam neke utakmice, ali to su bile više humoristične predstave. Igrao sam sa Zoranom Grašom, rezultat je bio 4:2. Ali ne pomoći ovom klubu ne bi bilo moralno, treba pomoći na bilo koji način. Vezan sam za Split još od vremena Tvrdića i Skansija, s njima sam i privatno vezan, čast mi je i zadovoljstvo da barem na ovaj način mogu pomoći klubu. Neka to bude lijepa noć – rekao je Oliver.

Svim posjetiteljima koncerta udruga Chefs club Croatia prije početka podijelit će 500 porcija rižota.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije