Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ih troje

Novu holivudsku zvijezdu Carey Mulligan smiruju male bebe

carey mulligan
pixsell
12.09.2011.
u 09:04

Prije sam se opterećivala time hoće li netko proliti crno vino po mom novom tepihu, no opametila sam se otkad sve više vremena provodim u društvu male djece, kaže britanska glumica.

Mlada britanska glumica Carey Mulligan otkrila je tko je u životu najviše smiruje. Dok bi se neke mame na to ironično nasmijale, Carey se najmirnije osjeća u društvu malih beba.

– Uz njih ne mislim na probleme, ne opterećujem se glupostima. Nekad sam ih htjela imati troje, no brojka se smanjuje otkad sve više vremena provodim s prijateljima koji imaju djecu. Prije sam se brinula hoće li netko proliti crno vino po mojem novom tepihu, doslovno sam bila usredotočena na te bezvezne sitnice, ne bih se mogla opustiti, no danas sam se opametila – kaže glumica koja se tijekom snimanja filma "Drive" s Ryanom Goslingom najviše družila s obitelji redatelja tog filma.

– U L.A.-u nisam imala gdje stanovati tako da sam najviše vremena provodila sa suprugom i djecom Nicholasa Windinga. Pekla bih im tortu od mrkve koju su djeca obožavala i boravila s njima po cijele dane kad nisam snimala.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije