Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kulinarski show

Novo iznenađenje: Prva pomisao mi je – o, Bože, što će biti od tog jela?

Foto: RTL
1/3
13.09.2017.
u 16:39

Natjecatelje večera očekuje novi izazov - samo jedan član natjecateljskog para će kuhati i zbog toga će u kuhinji popularnog showa zavladati totalni kaos.

Poučeni dosadašnjim iskustvom iz prijašnjih epizoda showa "Tri,dva, jedan - kuhaj!", vođe timova „Vallis aurea“ i „Čili papričice“ s oprezom su dijelili recepte svojim timskim kolegama jer se boje rotacije natjecatelja za radnim jedinicama tijekom kuhanja.

Međutim, to pretjerano kalkuliranje bilo je nepotrebno jer je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ipak uzela zviždaljku u ruku i najavila novi izazov! Naravno, natjecatelji su u šoku slušali kako će romba, škarpinu, bijele bubrege, lososa i talijanske lazanje kuhati – samo jedan član natjecateljskog para! Točnije, dok jedan kuha, drugi član mora napustiti set dok Doris zviždaljkom ne označi promjenu.

Ne kužim zašto jedan odlazi, a drugi sam kuha? Ne znam… iznenađena sam!“, komentirala je Ružica koja s Dragom dijeli zadatak pripremiti romba, morsku ribu koju nikada prije nisu vidjeli, a kamoli je kuhali. I drugi su kandidati izgledali šokirano jer ovakav rasplet događaja nisu mogli niti zamisliti.

„Prva pomisao mi je – o, Bože, što će biti od tog jela? Naviknuli smo se funkcionirati zajedno, a kako ćemo jedan bez drugoga?“, razočarano su komentirali Anto i Antonio, koji već unaprijed prihvaćaju činjenicu da će ovaj zadatak pasti.

Večeras će u studiju zavladati opći kaos – tko će popustiti pod pritiskom i svojem timu uskratiti bitne bodove, doznajte u 21 sat na RTL-u u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!

Komentara 3

ZS
ZsaZsa
19:29 13.09.2017.

Pa tko je samo uspio napraviti takvu glupost od tog kuhanja. Poceli smo na svim razinama biti velika NULA.

TR
tretez
17:19 13.09.2017.

Da smo htjeli gledati glupiranje, izabrali bismo neku drugu emisiju. Nažalost, ovo sve više postaje obično glupiranje, a ne kulinarsko natjecanje. Nije više za gledanje!

WE
westsouth
19:33 13.09.2017.

Bas rade negledljivu emisiju.Od mjenjanja parova pa neki kviz .Svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije