Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva prinova

Novinarka Exkluziva Nives Polovina Barun rodila je sina

Nives Polovina
Borna Filić/Pixsell
14.03.2011.
u 20:36

- Tata nas iščekuje i uživa jer sam ja već sve odavno obavila. Naime, od silnog uzbuđenja već sam odavno svu sobu opremila i namjestila. U novom, stiliziranom dječjem sobićku uživat će Nikola, ali i mama - našalila se 30-godišnjakinja.

Jedno od zaštitnih lica RTL-ova Exkluziva, novinarka Nives Polovina Barun danas je prvi put postala majka. Na svijet je donijela dječaka Nikolu, dugog 54 centimetra i teškog 3990 grama. Maleni i majka su dobro, kao i presretni tata Kristijan koji je uz svoj dvojac, u bolnici na Svetome Duhu bio od samoga početka.

- Tata je bio jako hrabar, a imao je i super pomoć. Zahvalna sam doktorima Mišković i Burić te babici, gospođi Sanji jer su i meni i njemu porod učinili fantastičnim. Sve je počelo u noći, a Nikola nam je stigao tek u 10 i 30 sati. Neću vam lagati, on je najbolje što mi se u životu dogodilo - kazala nam je presretna mama.

S prvim trenucima već je počela uživati u majčinskim obvezama te iščekujući dan kad će svojeg sina prenijeti u obiteljski dom.

- Tata nas iščekuje i uživa jer sam ja već sve odavno obavila. Naime, od silnog uzbuđenja već sam odavno svu sobu opremila i namjestila u Adaxu tako da Kristijan uopće više nema posla. U novom, stiliziranom dječjem sobićku uživat će Nikola, ali i mama - našalila se 30-godišnjakinja.

Nives Polovina prije točno pet mjeseci postala je gospođa Barun, udavši se za svojeg supruga u crkvi Svetog Ante Padovanskog na Svetome Duhu. Istom onome na kojem je na svijet donijela i njihova prvog potomka.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
ja sam gladan
01:06 15.03.2011.

To nije niš! Poznata Barica Žmegač rodila je dva sina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije