Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Novi život Danijele Dvornik: 'Dođem kući oko ponoći ili kasnije, ne treniram, manje jedem'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
19.08.2020.
u 14:27

Danijela Dvornik već neko vrijeme radi u winSada je otkrila kako joj izgleda život otkad je na novom poslu.

Danijela Dvornik krajem srpnja pohvalila se velikom promjenom u životu. Naime, udovica Dine Dvornika dobila je novi posao na otoku Braču na kojem u svojoj obiteljskoj oazi boravi u ljetnim mjesecima, a vijest je otkrila svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Sada je otkrila kako joj izgleda život otkad je na novom poslu. 

Foto: Instagram screenshot

"Moj život trenutno: radim popodnevnu smjenu u wine baru. Dođem kući oko ponoć ili kasnije, umjesto tuširanja bacim se u more (noćno kupanje), zaspem kao mrtva. Ujutro preskočim alarm i probudim se oko 10 sati. Ne treniram, pijem litre i litre vode, manje jedem. Hitno trebam pedikuru i frizera (puštam sijedu). Za sve one koji me pitaju zašto radim, odgovor je jednostavan, da budem korisna sebi i drugima, da ispunim ljeto i da se družim. U petak mi stiže ekipa i jedva čekam da ih vidim. A proslavit ćemo i Dinov rođendan" napisala je Dvornik. 

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko tjedana objavila fotku s radnog mjesta. 
"Moje novo radno mjesto. Mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnut ćemo u pravom svjetlu", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj stoji iza šanka i pravi kavu na aparatu, zbog čega su pratitelji zaključili da njezin posao uključuje konobarenje.

Ključne riječi

Komentara 5

BE
berija
15:47 19.08.2020.

A gdje su vijesti o ostalim konobaricama?

DI
diadora2015
15:22 19.08.2020.

vauuuu..koja vijest!!!koga li to briga?

DU
Deleted user
15:44 19.08.2020.

A di je Ella?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije