Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svježa krv – Ivan Šarić uz bok Antoniji Blaće

Novi voditelj showa HTZ

HTZ
Foto: RTL
1/4
22.02.2010.
u 20:00

– Antonija je presimpatična, odmah smo utvrdili da se poklapamo i horoskopski tako da mislim da ćemo se odlično slagati – kaže Ivan koji je već radio kao voditelj na MTV-u.

Nova sezona RTL-ova talent-showa “Hrvatska traži zvijezdu” ima novog voditelja! Njegovo ime je Ivan Šarić, 25 mu je godina i opasno je zabavan i zgodan.

– Iskreno me iznenadila ova gaža, presretan sam. A k tome, emisija će ići uživo, što mi je kao dugogodišnjem stand-up komičaru srodno jer se za nastupe ne volim pripremati, obožavam spontanost – rekao nam je Ivan na svojoj prvoj probi na kojoj je, netom prije ovog razgovora, također prvi put upoznao Antoniju Blaće, s kojom će dijeliti mikrofon.

– Antonija je presimpatična, odmah smo utvrdili da se poklapamo i horoskopski tako da mislim da ćemo se odlično slagati – kaže Ivan koji je već radio kao voditelj na MTV-u. Inače, taj kreativac doista ima prste u svemu pa mu nije problem živjeti u Zadru, studirati ekonomiju u Rijeci i dolaziti na posao u Zagreb, a ima i tolerantnu djevojku koja to sve razumije.

A dok bude tješio ili se veselio s kandidatima showa, bit će ga zabavno gledati jer tvrdi da intenzivno reagira na emocije drugih. Pa kad je netko ljutit, ljuti se i Ivan, a kako će sigurno biti i suza, možda proplače i on.

Komentara 2

TE
tekstopisac
21:18 22.02.2010.

prekjut su na fotkama.. !!!

FT
franjo.tahi
20:50 22.02.2010.

Udarna vijest u cijeloj Prištini!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije