Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gladijatorska borba

Novi Spartak A. Whitfield napušta seriju zbog povratka tumora

spartak
Pixsell
19.09.2010.
u 18:40

"Žalostan sam što moram izaći iz serije. No, pustolovine lika moram ostaviti sa strane jer me čeka jedno nadljudsko putovanje s kojeg se mislim brzo vratiti”, rekao je 36-godišnji Australac.

Poput svojeg lika u seriji “Spartak: Krv i pijesak”, i 36-godišnji glumac Andy Whitfield zna da nikad ne treba odustajati!

Potvrdio je to i ovog vikenda, obznanivši da mu se Hodgkinova bolest vratila. “Žalostan sam što moram izaći iz serije. No, pustolovine lika moram ostaviti sa strane jer me čeka jedno nadljudsko putovanje s kojeg se mislim brzo vratiti”, rekao je 36-godišnji Australac, kojem su tumor prvi put otkrili u ožujku.

Budući da je Andy u ulozi naslovnog lika, producenti drugu sezonu serije misle smjestiti u davnu prošlost, kako bi izbjegli promjenu glavnog glumca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije