Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakazano ročište

Novi problemi za Severinu: Sutkinja ju tuži zbog povrede prava i traži 20.000 kn

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/11
29.10.2020.
u 21:27

Inače, to je sutkinja koja je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu o privremenoj mjeri kojom je odlučeno da će njezin sin živjeti s ocem Milanom Popovićem.

Pjevačica Severina Kojić ponovno je u problemima! Naime, sutkinja Lucija Lasić ju je tužila zbog povrede prava osobnosti, zbog čega Severina idući tjedan ima zakazano pripremno ročište na Općinskom građanskom sudu, pišu 24 sata

Lasić od pjevačice traži naknadu štete od 20.000 kn. Podsjetimo, Severina je prošle godine u listopadu na presici povodom početka turneje 'Magic Tour' izjavila sljedeće:

 - Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić - kazala je tada Severina.
Inače, to je sutkinja koja je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu o privremenoj mjeri kojom je odlučeno da će njezin sin živjeti s ocem Milanom Popovićem. Isto tako je odlučeno da pjevačica nema prava odlučivati o pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja sina. 

Severina se može i ne mora osobno pojaviti na ročištu koje je zakazano za sljedeći tjedan.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
roland
21:41 29.10.2020.

Severina je napravila ozbiljnu grešku u koracima kada je estradizirala sina i dopustila da sudske postupke komentira njezin manager. Zamjerila se socijalnim radnicama, ravnateljici škole, sutkinjama i sada će je stalno potezati po sudovima. Najgore je da ona nije izvukla nikakvu pouku, pa je i danas komentirala odluke suda.

Avatar Poskok 1
Poskok 1
23:17 29.10.2020.

Nisam od početka uz ovu pornjakušu, ali svakako ima pravo komentirati presude koje se odnose na nju. Kakvo je to pravosuđe koje dopušta sucu ovakvu tužbu, a protiv suca isto podnesti ne možeš. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije