Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa zlatastom kosom Danijela ide u novu 2010. i osvajanje slovenske publike

Novi pokušaj seksepilnog imidža pjevačice Danijele Martinović

Danijela Martinović
22.12.2009.
u 17:25

Danijela Martinović neukrotivo je dijete hrvatske estrade koje zbog toga nerijetko dobiva javne medijske packe. Ne mari ona što će izgledati neprilično kad na pozornici čučne u kratkoj haljinici.

Danijela Martinović neukrotivo je dijete hrvatske estrade koje zbog toga nerijetko dobiva javne medijske packe. Ne mari ona što će izgledati neprilično kad na pozornici čučne u kratkoj haljinici.

Nije ju briga što njezin temperament često radi protiv nje, ugrožavajući joj dio reputacije kod ozbiljnije publike koja prezire pojam vrckavosti, a taj s Danijelom kao da je rođen! Dio tog imidža splitska pjevačica zahvaljuje i – svojoj frizuri!

Poput Sharon Stone


Kad kažemo Danijela svi njezini poznavatelji zamišljaju je kao plavušu, iako je ona svoju plavu glavu svojedobno prepustila vatrenim crvenim tonovima. Crveno je možda bilo bliže njezinu nesnosno živom temperamentu, ali je plava boja kose njezin istinski DNK! Znao je to i zagrebački frizerski stilist Mario Treščec koji se posljednjih godina brine o njezinoj kosi i frizuri.

– Danijelinu sam crvenu kosu postupno “vraćao” u plavu – kaže Treščec. Tako je imala medenoplavu kosu, pa medene i zlatne odsjaje, a zatim – platinastobijelu kosu. Iz te ju je bjeline Treščec sada vratio medeno-zlatnim nijansama. Inspirarala ga je kratka frizura Sharon Stone.


Mario kaže da su sada hit kraće frizure, mladenačke su, a da mogu biti izrazito ženstvene dokazao je upravo Danijelinom novom frizurom. Danijela je poznata po dugoj voluminoznoj kosi koja naglašava njezin seksepil, ali to mogu postići i škare u rukama pravog frizera kakav je Treščec.

A što on može vidjeli smo proljetos u zagrebačkoj Galeriji Stančić u projektu u kojem su sudjelovali fotograf Šime Eškinja i make-up majstorica Pamela Elekeš. Treščeceve su frizure tada umalo zasjenile neke tobože vruće scene Danijele Martinović i Zrinke Cvitešić koje su Treščecu bile manekenke.

S frizurom koju je Mario kružno šišao, tako da se kraće i duže strane lijepo pretapaju, Danijela odlazi u Sloveniju, gdje će, kaže, ući u novu 2010. godinu i sigurno ih šarmirati!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije