Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se i odvjetnik

Novi obrat u slučaju Severina: Pjevačicu iz škole 10 puta prijavili zbog zanemarivanja?

Foto: Boris Scitar, Matija Habljak/Pixsell
1/6
18.10.2019.
u 18:55

Informacije o postojanju prijava potvrdio je i Severinin odvjetnik Denis Husein.

Čini se da se sagi u koju su upleteni Severina, njezin sadašnji suprug Igor Kojić i bivši partner Milan Popović ne nazire kraj. Sve je kulminiralo nakon što je proteklog petka Severinin sedmogodišnji sin navodno bio zlostavljan psihički i fizički od strane učiteljica i to nakon što su ga iste u dogovoru s ocem djeteta odbile predati njezinom sadašnjem suprugu Kojiću da ga odveze kući nakon nastave.

Iz škole nisu htjeli komentirati navodni incident rekavši kako to nije u interesu djeteta, no dan nakon dramatične konferencije u javnost cure novi detalji cijelog slučaja.

Severinin odvjetnik Denis Husein za 24 sata potvrdio je da je spornog petka bio u društvu Igora Kojića. - Točno je da sam taj petak bio s gospodinom Kojićem kad je išao po dijete. A zašto sam bio? Pa možda jer se družimo privatno, možda smo se sreli, pa postoji sloboda kretanja - kazao je Husein dodavši kako je jedina istina ona koju je iznijela Severina.

No, prema informacijama kojima raspolažu 24 sata Severinu je škola desetak puta prijavljivala Centru za socijalnu skrb i Gradskom obrazovanju zbog zanemarivanja djeteta. Na upit ima li o tome saznanje odvjetnik je tek kratko kazao: 'Postoje, bilo je prijava'

Informacije o prijavama pjevačice pokušali su provjeriti i od same ravnateljice Ljiljane Klinger. - Nemam komentara jer su sudski procesi u tijeku - naglasila je ravnateljica ugledne zagrebačke škole Matija Gubec.

Ključne riječi

Komentara 102

RE
RevizorNovinarstva
19:04 18.10.2019.

Zalosno je gledat sto majka radi od djeteta. Gdje su te pravobraniteljice sada, inace su jako glasne

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
19:10 18.10.2019.

Kad nema pornića za reinkarnaciju karijere dobro dođe i dijete i to vlastito.

DR
Dražen1969
19:29 18.10.2019.

Ja u ovo uopće ne vjerujem. Pa ona i Jelena Februarka su majke za primjer, ma za udžbenike o savjesnom roditeljstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije