Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne štedi nikoga

Novi izgled Indire Levak stilist Ciganović nije hvalio: Kardashianka za siromašne

Foto: Instagram
1/5
08.06.2020.
u 18:25

Cigi je primijetio kako se pjevačica Indira Levak pohvalila novim imidžem, dužom plavom kosom i izraženijim make upom kakav vole nositi i sestre Kardashian.

Modni stilist Neven Ciganović dobro nam je poznat po svojim kritikama modnih stilova poznatih i bez dlake na jeziku uvijek kaže što misli o njihovim promjenama imidža. Cigi je primijetio kako se pjevačica Indira Levak pohvalila novim imidžem, dužom plavom kosom i izraženijim make upom kakav vole nositi i sestre Kardashian.

1/6

- Evo i ova odlučila biti jedna od izgubljenih sestra Kardashian za sirotinju. Ako ništa drugo izabrala je svoj kalibar - poručio je Ciganović kada je vidio novi look Indire Levak i dodao kako pri tome misli na Khloe Kardashian. Neven Ciganović od javnosti ne skriva koliko voli estetske operacije i priznao je gotovo sve što je operirao. Teško da bi i mogao negirati estetske operacije na kojima je bio jer mu se izgled drastično promijenio u zadnjih 15-ak godina. jedan od zadnjih zahvata na kojem je bio bila je operacija nosa te presađivanje obrva.

Foto: Instagram screenshot

Bio je i na zahvatima kojima je naglasio konture vilica i brade i korigirao je i usne i kapke. Zbog svoje ovisnosti o estetskim operacijama bio je pozvan i u jedan američki reality show u kojem su sudionici redom zaljubljenici u estetsku kirurgiju.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Komentara 5

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
18:35 08.06.2020.

Ovaj članak je toliko kvalitetan da se autor nije htio ni potpisati.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
19:22 08.06.2020.

Pise i place!

JI
Ja i Ja
22:05 08.06.2020.

Stilist? To je nekakvo zvanje ili samo titula? Na što su ove “novine” pale....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije