Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplesat će vas

Novi hit Sergeja Ćetkovića s duom Who See

Foto: Event media
1/3
30.07.2019.
u 10:51

Poznat po emotivnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora ovog puta se odlučio na drugačiji glazbeni korak.

Sergej Ćetković ovo ljeto provodi radno pa je između mnogobrojnih nastupa širom regije iskoristio nekoliko srpanjskih dana da u Kotoru i Bokokotorskom zaljevu snimi spot za novu pjesmu „Pusti probleme“ i publici priredi neočekivano iznenađenje u vidu novog hita, koji se razlikuje od svega što je do sada snimio.

Poznat po emotivnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora ovog puta se odlučio na drugačiji glazbeni korak. S prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz dua „Who See“, tvorcima velikog hita „Đe se kupaš“, pravi specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka, koja pjesmi daje retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije, a mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje.

 

- Poruka ove pjesme je da na trenutak moramo prekinuti ovaj prebrzi tempo svakodnevnice i razmisliti o tome šta su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se, koliko god možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osjećamo dobro. Brige neće nestati ali moramo pronaći balans i zadržati optimizam. Važno je vjerovati da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo promijeniti, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primjećujemo ih. Često je, zaista, dobro reći neka ide kako ide, neka bude kako biti mora, spremiti kofere, isključiti telefone i nekoliko dana odvojiti samo za sebe i drage ljude - ističe Ćetković. Pjevač kojeg žene obožavaju ovu pjesmu je napravio s, kako kaže, najboljim crnogorskim sastavom, a želja za suradnjom napokon je urodila novim hitom.

Foto: Event media

- Već dugo čekamo priliku za suradnju ali vrijedilo je i vjerujem da smo napravili kvalitetnu stvar uz koju će se ovog ljeta plesati na plažama i u klubovima širom regije. Nadam se da će ljudi uz nju postati vedriji, sretniji i bolje raspoloženi – dodaje Sergej, kojeg su pohvalili I dečki iz benda Who See

- Sergej je naš superstar, jedan od najvećih! Kad je tako onda je velika čast biti s njim na istoj traci. Pjesma je opuštenija i kao takva nije bila pretežak zadatak, a osim toga sa Sergejem je komunikacija veoma laka, tako da smo sve uključujući i spot brzo završili - kažu Deda i Noyz.

Foto: Event media

Glazbu za pjesmu “Pusti probleme” radio je Sergej, koji je s Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije, a redatelj spota Želimir Križov.

Crnogorski kantautor u sklopu ljetne turneje posjetio je i Hrvatsku pa je jučer u makarskom Ljetnom kinu održao koncert za pamćenje. U njegovim izvedbama i baladama hrvatska publika moći će uživati 8. kolovoza na opatijskom Ljetnoj pozornici.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
12:04 30.07.2019.

Eeee, da je Tomislav Horvat, ili nedaj Bože Marko Perković, ne bi se pisalo, ne, ne, ali Čet(ni)ković, rođak po genima, idol... iz regiona! Do kad tak, molim vas, do kaaaad? Jel 2019. netko još ne može shvatiti da je ovo Hrvatska? Da taj "netko" prima plaću u Hrvatskim kunama, ne u dinarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije