Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČILI GLEDATELJI

Novi gafovi u 'Generalu': Mustafa u istoj sceni sjedi na drukčijim stolcima?

serija General
Foto: HRT/Screenshot
1/4
31.12.2019.
u 13:50

"Kao da gledam mix Izeta Fazlinovića, ''Krv nije voda'' i nekog sjevernokorejskog propagandnog filma", napisao je jedan gledatelj na Twitteru, a drugi je dodao kako je Goran Višnjić dobar glumac, no mora izgovarati loše napisane rečenice.

Društvene mreže sinoć su ponovno raspravljale o glumi i gafovima u seriji "General", čija je četvrta epizoda emitirana sinoć na HRT-u. Premda je u isto vrijeme na RTL-u bila predsjednička debata, čini se da je i četvrta epizoda polučila dobru gledanost. 

"Kao da gledam mix Izeta Fazlinovića, 'Krv nije voda' i nekog sjevernokorejskog propagandnog filma", napisao je jedan gledatelj na Twitteru, a drugi je dodao kako je Goran Višnjić dobar glumac, no mora izgovarati loše napisane rečenice. 

 

"Bože mili koliko je nesretna svijeta večeras na ovako malom prostoru", jedna je od takvih rečenica koju je Višnjić u ulozi Gotovine izgovorio u jednoj sceni. 

Jedan je gledatelj uočio i gaf u kontinuitetu, pa je napisao kako je Mustafa Nadarević u istoj sceni, ali u dva različita kadra, sjedio na drukčijim stolciama. 

Neki su ponovno apostrofirali i kako likovi u ovoj seriji uopće ne stare, pa je tako Franjo Kuhar, koji glumi Gotovinina oca, u 20 godina dobio samo bradu. 

U jučerašnjoj epizodi pojavio se i Tarik Filipović u ulozi admirala Loše, a na društvenim mrežama mogli su se pročitati komentari kako je "bolji Lošo od samog Loše". 

Ključne riječi

Komentara 63

JU
Jure1991
14:04 31.12.2019.

Dirljivo je gledati kako je traktor bojna s oduševljenjem dočekala prikazivanje Generala.Od premijere ne prestaju gledati. Ne trepću. Prestali su jesti. Ne spavaju..............

MA
maziko
14:01 31.12.2019.

Pazi uocio dvije razlicite stolice,pa ti si za oscara prijatelju. Divim ti se.Ovih dana zemlja puna nekih kriticara,koje jako boli ova prica.

WI
wice
14:39 31.12.2019.

Kako će drugačije istresti svoje frstracije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije