Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni zaplet

Novi dečko Tine Rupčić oženjen i ima dijete?

Tina Rupcic
Boris Ščitar/Pixsell
31.05.2010.
u 21:08

Nova ljubav pjevačice Tine Rupčić, akademski slikar i snimatelj na HTV-u Juriša Boras namjerava pokrenuti brakorazvodnu parnicu s povjesničarkom umjetnosti Rašeljkom Boras s kojom ima trogodišnju kćer.

Da život piše zanimljive zaplete, odavno se na svojoj koži uvjerila pjevačica Tina Rupčić koja nema mira ni u ljubavi sa svojim novim odabranikom, 39-godišnjim akademskim slikarom Jurišom Borasom. Naime, časopis Extra otkrio je da je HTV-ov snimatelj još uvijek u braku s povjesničarkom umjetnosti Rašeljkom Boras s kojom ima trogodišnju kćer. Par koji je prije braka bio u dugogodišnjoj vezi već dvije godine ne živi zajedno.

Juriša Boras ipak je nedavno odlučio pokrenuti brakorazvodnu parnicu što je, navodno, iznenadilo njegovu suprugu jer se nadala da će se njih dvoje uspjeti pomiriti.

Komentara 12

ME
mel
01:44 01.06.2010.

ne izgleda mi tako da bi ju mogao ozeniti

GA
gamsty
08:39 01.06.2010.

Još jedna kur***a u nizu. Nekad se nisu smjele pokazivat, a sad su na svakoj naslovnici. Ljudi, navalite, ovaj joj je ko zna koji u nizu, valjda ima para, kad ga iscica onda bu ga spedalirala i uzela drugu budalu. Ova kak je krenulo uzima novog svake dve-tri godine. Nije loše!

KR
krilnik2
22:34 31.05.2010.

VL, ako je ozenjen onda nije decko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije