Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KOLINDIN SAVJETNIK

Novi dečko Jelene Veljače glumio je u Knjazovim skečevima, pogledajte kako je to izgledalo

Foto: Instagram/Youtube
1/10
20.09.2020.
u 18:30

Na svom Instagram profilu, zajedničkom je fotografijom s koncerta Damira Urbana, Jelena Veljača potvrdila vezu s bivšim savjetnikom Kolindom Grabar-Kitarović, Vitom Turšićem.

Novi dečko glumice Jelene Veljače o kojem se piše proteklih dana nekoć je vrlo rado stajao pred kamerama. Naime, Vito Turšić pojavljivao se u zabavnim skečevima Roberta Knjaza uz Marka Lasića Nereda i Tomislava Lubinu, a jedan od njih je i vrlo popularni "Ljudi u črnom".

Inače, Turšić se s Jelenom upoznao kao voditelj popularnog Podcasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje djece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednbički skrbiti o djeci, no o tome ne želi govoriti. Vito je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića. 

Osim toga bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. 

Podsjetimo, Jelena Veljača objavom zajedničke fotografije s Vitom sa sinoćnjeg koncerta Damira Urbana potvrdila da je ljubav između nje i Turšića u zraku, a nakon što su se mediji raspisali o sastanku u centru Zagreba gdje su ih ulovili fotoreporteri, on nam je potvrdio da su u vezi.

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni - kazao nam je Turšić.


 

 

Komentara 3

FA
faraon
19:28 20.09.2020.

R.I.P. Vito

PL
@ploto@
21:42 20.09.2020.

Sad je konačno postao slavan,kad je sa tom nevoljom.I to ogromni ,dominatni muškarac,kakvih se ta nevolja boji.

KA
Kalimero4
20:07 20.09.2020.

Trebate će Februarki bilježnica da popiše svoje brakove.Dobro je krenula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije