Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slične sklonosti

Novi dečko C. Theron je maneken Eric Thal koji sam uzgaja povrće

charlize
Pixsell
29.10.2010.
u 15:35

Mediji su Charlize Theron spajali s mnogim slavnim muškarcima, no 35-godišnja plavuša tek se nedavno odlučila za jednog manje poznatog

Nakon što je u siječnju prekinula devetogodišnju vezu s glumcem Stuartom Townsendom, Charlize Theron mediji su spajali s mnogim slavnim muškarcima, no 35-godišnja plavuša se tek nedavno odlučila za jednog manje poznatog.

Riječ je o samozatajnom glumcu i manekenu Ericu Thalu (45) koji ju je osvojio načinom života nimalo nalik onom glamuroznom hollywoodskom. Naime, Eric ima farmu na kojoj uzgaja voće i povrće, što je glumicu koja je odrasla na farmi u Južnoafričkoj Republici oduševilo.

– Charlize je pronašla muškarca s kojim ima mnogo zajedničkoga – otkrio je izvor

Ključne riječi

Komentara 1

AT
atronic
16:19 29.10.2010.

http://hotvideo-sex.blogspot.com/2010/10/video.html

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije