Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novosti

Evo tko su novi članovi žirija "The Voicea"

The voice
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
11.09.2019.
u 12:35

Žirijevska ekipa ima tri nova člana koji su zamijenili Tonyja Cetinskog, Indiru Levak i Jacquesa Houdeka

Na HRT se uskoro vraća natjecateljski show "The Voice – najljepši glas Hrvatske", a kako doznajemo, postava žirija će se malo promijeniti. Naime, od bivših mentora svoj stolac sačuvao je frontmen grupe Vatra Ivan Dečak, a njemu će se pridružiti nova lica koja će na audicijama prikazanima u pet televizijskih emisija odabrati 40 natjecatelja za nastavak showa.

U stolcima žirija dosad su sjedili Indira Levak, Tony Cetinski i Jacques Houdek, a sada će njih troje zamijeniti Vanna, Davor Gobac i Massimo.

Stupili smo u kontakt s Jacquesovim menadžerom Mihovilom Bekom kako bismo dobili komentar na saznanje o djelomičnoj promjeni žirijevske postave, ali rekli su nam kako nemaju komentara na promjenu žirija.

Jacques komentira pobjedu Roka Blaževića na Dori.

Na HRT-u nisu komentirali promjenu žirija u showu.

Podsjetimo, iza nas su već dvije sezone pjevačkog showa u kojem svaki mentor odabire po deset kandidata, a njih četrdeset će se boriti za zlatni mikrofon do siječnja 2020. kad će se proglasiti pobjednik 3. sezone i nasljednik pobjednica prijašnjih sezona Nine Kraljić i Ruže Janjiš. Prijave su odavno zatvorene, a sljedeći mjesec ćemo vidjeti tko su nove pjevačke nade.

Komentara 7

ZA
zagabria2
14:27 11.09.2019.

Ovo troje ok ali Vanna. Kaj ona može podučit mlade, kako oteti muža oženjenom muškarcu sa djecom.

Avatar Kaladin
Kaladin
13:22 11.09.2019.

The šta?!

ST
Stručnjak
23:01 11.09.2019.

Bar nema Cetinskoga, da svi znamo pobjednika unaprijed, a to je onaj koga on pođe na pozornicu zagrliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije