Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sundance premijera

Nove žrtve zlostavljanja Michaela Jacksona

Foto: PA/Pixsell
1/3
23.01.2019.
u 07:00

Odbačene tužbe Zastupnik obitelji pjevača tvrdi kako je riječ o izmišljotinama koje je i sud odbacio

Dokumentarac naslova “Leaving Neverland” jedan je od najisčekivanijih filmova koji će biti prikazan na ovogodišnjem Sundace festivalu.

Naime, okosnica filma jest dio života pokojnog pjevača Michaela Jacksona u kojemu ga optužuju za zlostavljanje dvojice dječaka. U to vrijeme, jedan je imao sedam, adrugi deset godina, a pop ikona je održavala vezu s njima i njihovim obiteljima. Glavni protagnosti sada su u tridesetim godinma, a u priopćenju o filmu, navodi se i da su oba dječaka pravdu već tražila sudskim putem. Tako je filmski koreograf Wade Robson još 2013. godine podigao tužbu za zlostvljanje.

Isto je napravio i njegov prijatelj James Safechuck, no 2017. godine obje su tužbe odbačene. Ipak to ih nije spriječilo da javno progovore o traumama. Autori filma izjavili su kako ni na koji način ne sumnjaju u istinitost priča. S druge strane, predstavnik obitelji Jackson tvrdi kako je ovo samo još jedan pokušaj ljudi onih koji se žele, kako je kazao, dokopati bogatstva koje je ostalo nakon smrti Michaela Jacksona.

U prilog svojoj tvrdnji dodao je i da su obje milijunske tužbe odbačene te da ne vidi nikakve potrebe za iznošenjem priča koje Jacksona optužuju za pedofiliju i seksualno zlostavljanje dječaka. Film se sastoji od dva dijela i traje ukupno čak 233 minute, a ime je dobio prema imenu kalifornijskog ranča Michaela Jacksona.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju: 

     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije