Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ŠKOLI

Nove nevolje za Severinu: Učiteljica traži 70 tisuća kuna odštete

Foto: Instagram
1/6
27.01.2021.
u 08:35

Severina je tada optužila učiteljicu da joj je sina zatvorila u sobu te zlostavljala psihički i fizički. Učiteljica od pjevačice traži 70 tisuća kuna odštete, a tužba je pokrenuta u travnju prošle godine.

Severina Kojić u četvrtak ponovno ima zakazano ročište na zagrebačkom sudu. Ovaj put ne tuži je bivši partner Milan Popović nego učiteljica zbog incidenta u školi njezina sina Aleksandra u listopadu 2019. godine, pišu 24 sata. Podsjetimo, Severina je tada optužila učiteljicu da joj je sina zatvorila u sobu, te zlostavljala psihički i fizički. 

Učiteljica od pjevačice traži 70 tisuća kuna odštete, a tužba je pokrenuta u travnju prošle godine. Iza Severine su već i dva ročišta u predmetu u kojem je zbog povrede prava i osobnosti na iznos od 20 tisuća kuna tužila sutkinja Lucija Lasić, no pjevačica se nije pojavila na oba ročišta. Sutkinja ju je tužila jer je nakon incidenta u školi izjavila:

1/9

– Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od oca i institucija kad u ovoj zemlji ni žene ni djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić.

Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, dok ga majka viđa te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Ključne riječi

Komentara 15

MR
mrkvax
08:45 27.01.2021.

Bravo za učiteljicu.. Severina je sve radila kako bi sin pripao ocu jer joj je smetao za karijeru...Uspjela je...

BO
boris48astrid
12:20 27.01.2021.

e učiteljice premalo tražiš jer ova ofucana cajka zaslužuje da ju opelješiš do gača--

RO
roland
11:35 27.01.2021.

Severina je zaglibila u živo blato! Svojim javnim istupima, uglavnom preko društvenih mreža (a mediji prenose), zamjerila se je sutkinjama, socijalnim radnicama, socijalnim pedagoginjama, psihologinjama, učiteljicama,... Stalno je po sudovima i gotovo uvijek, u negativnom kontekstu, se prikazuje u medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije