Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio u kakvom je stanju

Nove nevolje! Tucaković i dalje je na respiratoru, bolest nije zaobišla ni njezinog supruga: 'Ovo je već drugi put'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
16.09.2021.
u 17:50

- Marina je od jučer priključena na respirator, danas nema promjena, liječnici kažu da je stabilno. Dok je bila na kisiku imala je mobitel, a sada informacije dobijemo samo od liječnika - ispričao je Aleksandar Radulović, suprug Marine Tucaković.

Autorica hitova Marina Tucaković (67) pozitivna je na koronavirus te je na respiratoru. Njezin suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je kakvo je njezino stanje. "Marina je od jučer priključena na respirator, danas nema promjena, liječnici kažu da je stabilno. Dok je bila na kisiku imala je mobitel, a sada informacije dobijemo samo od liječnika", ispričao je Futa za srpske medije te dodao da je i njemu potvrđen pozitivan test na koronavirus. Ovo je drugi put da je on zaražen koronom, prvi put je bilo u travnju. Rekao je da sada ima lakše simptome i da će pratiti te vidjeti što će biti. 

Inače, Tucaković je hospitalizirana zbog gušenja te je bila priključena na kisik nakon što je njezin sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć putem društvenih mreža. "Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U COVID legla ne želi ići. Ima li netko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam", napisao je Radulović, a nedugo nakon objave, pratitelje je obavijestio da je uspješno pronađen tehničar koji je pomogao njegovoj majci i zahvalio. Nakon što je otkriveno da je pozitivna na COVID-19 prebačena je iz privatne klinike u KBC Dragiše Mišovića te priključena na respirator.

Podsjetimo da se Tucaković već godinama bori s karcinomom dojke, a prošla je šest ciklusa kemoterapija te joj je rak metastazirao na jetra, pluća, mozak i kosti. Dok je prolazila kroz šesti ciklus kemoterapije, rekla je kako ne gubi nadu i optimizam i priznala je tada kako je izmorena, ali se i dalje bori. Rekla je kako piše pjesme kad ima inspiracije, ali kako pjevači zbog pandemije koronavirusa nemaju koncerte pa je i interes za novim pjesmama sve manji. Inače, Tucaković je napisala neke od najvećih hitova glazbenih zvijezda iz regije. Autorica je teksta pjesme "Svi pjevaju, ja ne čujem" koju izvodi Mišo Kovač, za Olivera Dragojevića napisala je "Što to bješe ljubav", za Magazin "Tri sam ti zime šaptala ime" dok je Severina otpjevala njezine hitove "Gade", "Gas, gas" i "Tridesete".

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onoga što radim'

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Anemija
06:52 17.09.2021.

Nije se htjela cijepiti i završila na respiratoru. Ljudi cijepite se, ne igrajte se sa životom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije