Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Nove muke za TV voditeljicu: Alavanja će suočiti s neugodnim činjenicama s kojima se mora pomiriti

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
31.01.2021.
u 18:15

Njezin život obiluje zaokretima koje ne planira, nego se dogode neočekivano. Upoznala je i upoznat će još niz posebnih, zanimljivih ljudi, dinamičnog načina života.

Simpatična, zgodna, inteligentna televizijska voditeljica Anja Alavanja ima dosta odlika horoskopske Djevice: marljivost, posvećenost obavezama i obitelji. Njezina karijera započela je na prvom reality showu kod nas, u javnom nadmetanju s drugim kandidatima. Ona nije nakon toga “nestala” negdje u traženju sebe, nego je iskoristila priliku i radila posao za koji se je natjecala.

Među prijateljima i suradnicima je lijepo prihvaćena. I formalno je obrazovana za svoj posao. Odabrala je specijalistički profesionalno usmjeren medijski kanal, razvijajući se zajedno s njime. Glazbenici i glazba su je okruživali i nekako se čini logično da se udala za glazbenika.

Foto: Instagram screenshot

U privatnom životu i u poslu sve stigne napraviti iako nije strogo organizirana. Voli si priuštiti malo kreativnog kaosa, ali najvažnija joj je emotivna i materijalna sigurnost i jedan viši životni standard. Voli sve što je lijepo, a pogotovu originalno lijepo. Nije rob trendova, ali voli svoj individualni stil, s malo ekstravagancije. Osjećajna je, empatična osoba, ali je i vrlo snažna. Sposobna je za odgovornost, za ulogu autoriteta. Ne stavlja sebe u ulogu žrtve.

Njezin život obiluje zaokretima koje ne planira, nego se dogode neočekivano. Upoznala je i upoznat će još niz posebnih, zanimljivih ljudi, dinamičnog načina života. Puno energije će joj trebati za sinove koji će biti vrlo aktivni i koje će trebati pratiti i podržati u njihovim ambicijama.

Prolazeći razvod, poput mnogih ljudi prošla je i još prolazi kroz period patnje i boli, skrivajući to od javnosti. Otkrivat će neke neugodne činjenice s kojima će se trebati jednostavno pomiriti. Nakon toga će biti sposobna i snažna za krenuti u novi život i malo više cijeniti, voljeti samu sebe i dati prednost sebi, a ne partnerovim željama i potrebama.   

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije