Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova zvijezda hrvatskog ljetnog clubbinga otkrivena je u Bolu na Braču

Foto: Promo
1/21
PR
Autor
PR članak
28.07.2017.
u 13:10

Novi klub "585 club", smješten samo 5 minuta od špice poznatog Zlatnog rata, a klub su posjetile i poznate osobe poput pjevačice Natali Dizdar, koja se s prijateljicama opuštala u Bolu

Godinama se šaputalo kako Bolu jedino nedostaje mjesto na kojem se noći nastavljaju- sve do ovoga vikenda, kada je na sceni zablistao novi - 585 club, smješten samo 5 minuta od špice poznatog Zlatnog rata.

U petak, 21.7., nakon službenog uvoda, u kojem su se publici obratili direktor TZ Bol, g. Markito Marinković, te načelnik općine Bol, g. Tihomir Marinković, govoreći s oduševljenjem o benefitima koje ovakvo mjesto donosi turistima, a i svim stanovnicima Bola i Brača, 585 je publici pokazao kakve to aseve skriva u rukavu. U sklopu programa La Fiesta, pred oko tisuću ljudi, na sceni se izmijenilo nekoliko DJ-a, predvođenih poznatim Javi Reinom, uz Miguela Laru na violini, akrobatkinje na svili, LED robote, i mistične plesačice
zadivljujućih atributa.

“Priča o 585 je priča o zlatu. O zlatu na Zlatnom ratu. Ne o zlatnoj mladeži, ne o lažnom sjaju- o sjaju osmijeha, sjaju dobre zabave”- poručuju iz managementa kluba, koji stoji i iza vrlo popularnih barova Varadero u centru Bola i Aura na Zlatnom ratu no i hotela Kaštil, restorana Vusio i Topolino. Po prvi su put ovoga tjedna, klub su posjetile i poznate osobe poput pjevačice Natali Dizdar, koja se s prijateljicama opuštala ovoga vikenda u Bolu. Igor Vori je sa suprugom uveselio svoj godišnji odmor u društvu kolege Zlatka Horvata, poznati Masterchef Mate Janković a veliko je oduševljenje kadrovima svog objektiva, uz bogatu rasvjetu kluba, pokazala i prelijepa fotografkinja Dora Šarić.

Kroz ljeto nam u 585club dolaze još mnoga zvučna imena. Više informacija na www.585club.hr

Komentara 2

TO
toljaga22
13:32 28.07.2017.

to je od Stimca bivsi klub

TO
toljaga22
13:32 28.07.2017.

faces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?