Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ga nećemo gledati

Nova TV ostala bez još jednog reportera! TV je napustio nakon 9 godina, a otkrio nam i razlog

Foto: Nova TV
1/2
03.05.2019.
u 13:08

– Da, istina je da sam otišao s Nove TV zbog novih poslovnih izazova, ali i zbog prve ljubavi – potvrdio je za Večernji list donedavni reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Dnevnik Nove TV  ostao je bez još jednog iskusnog reportera. Ovih je dana, kako doznajemo, Novu TV napustio dugogodišnji novinar Vanja Margetić. Margetić se informativnoj redakciji Nove TV pridružio 2010. godine, a gledatelje je najčešće izvještavao o temama vezanima uz promet.

Svoj profesionalni put Margetić je započeo na lokalnom slatinskom radiju, gdje je obnašao funkciju glavnog urednika informativnog programa, a nakon što je napustio rodnu Slatinu, u Zagrebu je neko vrijeme radio kao sportski novinar i spiker na HRT-u.

– Da, istina je da sam otišao s Nove TV zbog novih poslovnih izazova, ali i zbog prve ljubavi, a to je radio – kazao nam je Margetić koji od početka svibnja obnaša funkciju glavnog tajnika u Hrvatskoj udruzi radijskih nakladnika (HURIN).

Tijekom svog rada na televiziji Margetić je nagrađen priznanjima na koje je itekako ponosan. – Televiziju pamtim po dvije nagrade i po tome što sam uspio sektor prometa i njegove sigurnosti predstaviti gledateljima. U tom smjeru išle su i nagrade koje sam dobio. Pamtit ću je i po bezbroj nepredvidivih situacija koje se događaju na terenu, gdje treba reagirati u sekundi. Po brojnim reportažama s malim, ali i velikim ljudima, putovanjima po cijeloj zemlji, zanimljivim pričama malih ljudi – dodaje sad već bivši reporter.

Vijest o odlasku potvrdili su nam i na Novoj TV. – Kolegi Vanji Margetiću želimo mnogo sreće i uspjeha na poslovnom i privatnom planu te mu zahvaljujemo na dugogodišnjoj profesionalnoj suradnji – poručili su iz PR službe.

Foto: Nova TV

Podsjetimo, krajem ožujka Novu TV napustio je i zadarski dopisnik Šime Vičević. – Ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti druga. Nakon osam godina provedenih na Novoj TV, odlučio sam okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu. Novu TV napuštam iz razloga koje neću javno komentirati – kazao je tada Vičević kojeg je ubrzo u zadarskom dopisništvu zamijenila iskusna novinarka, bivša HRT-ovka Sanja Jurišić.

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

 

Ključne riječi

Komentara 14

ST
Starotopoljanin
14:25 03.05.2019.

tracerska televizija i tursko srbska bezvezna tv.negledam ju nikada,a kada moja draga pocne gledati odmah ju opomenem da ne gleda srbsku tv.a jos goru od nje rtl,buckuris.

DA
damyr26
15:41 03.05.2019.

Evo počeo plakat, ode mi parket.

LJ
ljutko
13:15 03.05.2019.

Ne gledam ni novu, ni rtl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije