Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Nova TV objasnila kako se dogodila pogreška u prikazu glasova

Foto: Nova TV
1/6
06.05.2019.
u 14:32

Riječ je o slučajnoj tehničkoj pogrešci koja je dovela do grafičkog prikaza postotka glasova za Josipu i Damira. To nije utjecalo niti je bilo povezano s rang-listom natjecatelja koji su plesali u posljednjoj epizodi, objasnili su.

Nakon što su gledatelji primijetili kako je u sinoćnjoj emisiji prikazan postotak glasova za Josipu Pavičić Berardini i njena plesnog partnera, koji sinoć uopće nisu ni plesali, počeli su sumnjati u namještanje glasova.

S Nove TV stiglo je objašnjenje što se sinoć dogodilo.

"Riječ je o slučajnoj tehničkoj pogrešci koja je dovela do grafičkog prikaza postotka glasova za Josipu i Damira. To nije utjecalo niti je bilo povezano s rang-listom natjecatelja koji su plesali u posljednjoj epizodi,. Kao što smo vidjeli u sinoćnjoj emisiji, najveći broj bodova imali su Sonja i Gordan te se tako ponovno vratili u show", odgovor je Nove TV.

Ovo nije prvi put da se dogodila pogreška u prikazu glasova, ali nijedna od tih pogrešaka nije utjecala na konačni poredak. 

 

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
18:23 06.05.2019.

Ma nitko vam ne vjeruje i nemojte se pravdati na tako glup način. Za sad vjerujem samo g Dinku Bogdaniću i Nikolasu. Ove dve, kljun ko vićka i zubatac su nebitne u životu pa i u ovoj 'ulozi'...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:54 06.05.2019.

Iz nekog im razloga Sonja Kovač smeta no juče najbolja 😊

IV
Ivancor
08:19 07.05.2019.

Ha ha "nova" i poštenje , od kada su yugonostagličari i komunjare bili pošteni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije