Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček nove

Nova TV najgledanija, HTV gledalo nešto manje od pola milijuna ljudi

Novogodišnji program (1)
Foto: vl
1/5
03.01.2013.
u 08:15

Nezanimljivi “Krv nije voda” bio je najgledaniji sadržaj na RTL-u koji nije imao nikakav specijalni program za doček

Program koji su tri domaće nacionalne televizijske kuće ponudile u novogodišnjoj noći ni po čemu se nije previše razlikovao od već viđenog i očekivanog. Unatoč tome, brojni Hrvati Novu 2013. dočekali su baš uz svoje TV prijamnike. A pobjedu, kad je riječ o gledanosti, u novogodišnjoj noći (od 19 sati do kraja emitiranja programa) odnijela je humoristična serija Nove TV “Lud, zbunjen, normalan”. Nju je gledalo čak 18% Hrvata. Ako se zna da nas prema zadnjem popisu stanovništva ima 4,161,532 računica je jednostavna – seriju je gledalo 749,075 Hrvata. Odmah iza Izeta Fazlinovića i ekipe smjestio se Dnevnik Nove TV sa 17,8% gledanosti.

Dosadni filmovi

Najgledaniji sadržaj u novogodišnjoj noći na HTV-u bila je Vremenska prognoza (11,4%) na Prvom programu, a na RTL-u emisija “Krv nije voda” koju je gledalo skromnih 5,1% Hrvata.

HTV 2 u cijeloj noći imao je najmanju gledanost. Od svih filmova koje su ponudili gledateljima, najgledaniji je bio animirani uradak “Ledeno doba 2: Zatopljenje”.

Što se tiče specijalnog novogodišnjeg programa i tu pobjedu odnosi Nova TV. Emisija “I godina Nova 2013.”, nastala po uzoru na “Nad lipom 35” emitirala se od 22 sata do 15 minuta iza ponoći i imala je gledanost 12,3 posto to u prijevodu znači da ju je gledalo nešto više od pola milijuna Hrvata.

Želje i pozdravi

Poslije toga su uživo emitirali emisiju “S Novom u Novu” u kojoj su se gledatelji javljali sa svojim čestitkama i željama, što je pratilo 7,2% gledatelja. Specijal “Pjevaj moju pjesmu” koji se emitirao na Prvom programu HTV-a gledalo je 10,1% stanovništva, a HTV 2 i RTL nisu imali poseban novogodišnji program.

Od svega je najmanju gledanost, 2,1%, imala emisija “Garaža” HTV-u 2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije