Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesna promjena

Nova lutka Barbie je punašna s oblinama nastalim po Ashley Graham

Ashley Graham attends The 2016 MISS USA Red Carpet, T-Mobile Arena/Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
17.11.2016.
u 09:30

Lutka ima bedra koja se dodiruju kako bi dokazali djevojkama da su i takva bedra lijepa, kaže Ashley

Kanadski plus size model Ashley Graham otkrila je lutku Barbie tvrtke Mattel izrađenu po njezinim mjerama na summitu Glamour’s Women of the Year u Los Angelesu. Bujna 28-godišnjakinja poznata po promoviranju ljepote tijela u bilo kojoj veličini, rekla je prisutnima: – Ovo je fenomenalno baš zato što nikada nisam težila izgledati kao Barbie. S druge strane, ja jesam Barbie i svatko od nas može biti Barbie.


Dodala je da moramo svi zajedno raditi na globalnom imidžu ženske ljepote.– Čast mi je postati besmrtna, u plastici – našalila se.
Plus size manekenka također je izjavila kako je vrlo važno da lutka ima obline poput njezinih. – Lutka ima bedra koja se dodiruju kako bi dokazali mladim djevojkama da je to u redu, da su i takva bedra lijepa bez obzira na to što društvo tvrdi suprotno. Mattel je prvu Barbie proizveo 1959., a ove godine prvi je put lansirao još tri tipa lutke, visoku, nisku i puniju. 

>>Evo zašto obožavateljice zahvaljuju Ashley Graham na ovoj fotografiji

 

 

Thighs touching, round hips, arms and tummy!! Thank you @Mattel and @Barbie for immortalizing me into plastic! 💕💎💋 #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

Come on @Barbie, let's go party!!! 💗Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ključne riječi

Komentara 3

PU
pulizg
13:02 17.11.2016.

ova je od glave do guzice mrak a ispod katastrofa

MO
morska
11:07 17.11.2016.

Odlicna, dobra novost za djevojcice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije