Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u new yorku

Nova ljubav? Brad Pitt već drugi put viđen u društvu poznate manekenke

Foto: Abaca/Pixsell
1/12
30.08.2022.
u 13:37

O novoj dami u životu poznatog glumca priča se već neko vrijeme jer je tračerski Instagram profil Deux Moi prije nekoliko dana pisao i da je Pitt s manekenkom Emily Ratajkowski viđen u Parizu tijekom večere, a sada su se družili u New Yorku.

Holivudski glumac Brad Pitt (58) i manekenka, influencerica i aktivistica za ženska prava Emily Ratajkowski (31) navodno su viđeni kako se druže u New Yorku u Pearls Oyster Baru, donosi Instagram profil Deux Moi koji često prenosi tračeve o životima poznatih i slavnih. Dodaje i da je par navodno prije toga šetao ulicama držeći se za ruke. 

O novoj dami u životu poznatog glumca priča se već neko vrijeme jer je ovaj Instagram profil prije nekoliko dana pisao i da je Pitt s manekenkom viđen u Parizu tijekom večere. Tada su se navodno našli u romantičnom restoranu gdje su večerali u rezerviranom prostoru i zabavljali se do kasnih večernjih sati, no fotografije koje bi potvrdile ove navode ne postoje. 

- Priča se da Brad ima novu damu u svom životu. Razgovarala sam s chefom jednog vrlo otmjenog restorana koji mi je potvrdio da su Pitt i Ratajkowski večerali tamo u privatnoj sobi i da su se zadržali satima - stoji u dojavi koju je dobila ova Instagram stranica.

Inače, Brad nakon kraha braka s kolegicom, glumicom Angelinom Jolie nije imao ozbiljnu ljubavnu vezu, a i manekenka je nedavno doživjela ljubavni brodolom.Priča o njezinu razvodu od glumca i producenta Sebastiana Bear-McClarda, s kojim ima jednoipolgodišnjeg sinčića, nedavno je punila medijske stupce. Kako se pisalo, manekenka je glumca napustila zbog njegovih brojnih prevara. 

Prema pričama, Brad je, pak, bivšu suprugu ozlijedio pred djecom tijekom avionskog leta 2016. godine te porazbijao inventar vrijedan 25 tisuća dolara, a ona je nakon toga podnijela zahtjev za razvod. 

Iako glumac dosad nije viđen u javnosti s novim djevojkama, šuška se da ovaj put samo što nije službeno potvrdio vezu s Emily. Ratajkowski također još nije komentirala šuškanja o njezinoj ljubavi s poznatim glumcem.

Ova nagađanja ponukala su i brojne usporedbe između manekenka i poznate glumice. Naime Ratajkowski mnogi nazivaju Angelininom mlađom verzijom. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Komentara 4

Avatar grbadeva
grbadeva
14:06 30.08.2022.

Opa, već drugi put. Pa nije moguće.

AT
ATG
15:53 30.08.2022.

Pa neće valjda ovu štra...

DU
Deleted user
14:37 30.08.2022.

Šta će mu stalna žena u tim godinama, ima novce ima djecu svoje je obavio sad samo treba taslačit sve šta stigne dok još može

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije