Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklopljena slušalica

Nova knjiga otkriva: Jedan telefonski poziv doveo je do brutalnog raskola između Harryja i Williama

Foto: PA/Pixsell
1/6
19.06.2021.
u 15:45

Robert Lacey autor je knjige "Bitka braće" u kojoj donosi neke nove detalje o sukobu poznatih prinčeva.

Knjiga Roberta Laceya "Bitka braće" konačno otkriva pozadinu raskola između princa Williama i princa Harryja i Lacey prvi put otkriva kako je sve 'puklo' kada je Harry spustio telefonsku slušalicu Williamu. Prema njegovom pisanju dogodilo se to 2018. godine kada je William nazvao brata i prenio mu je pritužbe zaposlenika kraljevske obitelji koji su tvrdili da ih Meghan Markle maltretira. Harry je stao u obranu svoje supruge i nije htio ni saslušati brata do kraja nego mu je ljutito poklopio slušalicu, prenosi Daily Mail.

Prema tvrdnjama prijatelja vojvode i vojvotkinje od Sussexa, William je nakon toga tražio od Harryja i Meghan da se isele iz stana koji je bio u neposrednoj blizini njegovog. U knjizi se tvrdi da je William sumnjao da je Meghan neprijateljski nastrojena prema kraljevskom sustavu i da je možda planirala napustiti kraljevsku obitelj od samog početka i vratiti se u Ameriku. Osoblje koje je radilo za vojvotkinju od Sussexa u knjizi tvrdi da je Meghan 'glumila žrtvu, ali je bila nasilnica' i loše se ponašala prema osoblju, a taj model ponašanja uskoro je prenijela i na supruga te osoblje tvrdi kako je i on vikao na njih što prije nikada nije radio.

William je navodno prijateljima povjerio kako ima dojam da Meghan udaljava Harryja od njega i ne zna kako kraljevski sustav funkcionira. Optužbe o maltretiranju osoblja, navodi se u knjizi, bile su okidač za brutalan raskol među braćom jer su William i Kate takvo ponašanje smatrali nedopustivim.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juice
19:26 19.06.2021.

Jel to neka nova turska sapunica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije