Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
družili su se

Nova fotka kandidata iz 'Života na vagi' otkrila kako danas izgleda prvi pobjednik

Foto: RTL
1/10
02.11.2020.
u 15:10

Ovaj put je Marko Kregar, kandidat treće sezone objavio fotku s finalistom treće sezone Marijom Barišićem i pobjednikom prve, Ivanom Krolom.

Kandidati showa 'Život na vagi' često se druže i nakon završetka sezone u kojoj sudjeluju. Ovaj put je Marko Kregar, kandidat treće sezone objavio fotku s finalistom treće sezone Marijom Barišićem i pobjednikom prve, Ivanom Krolom.

"Svaki put kad se nađe ekipa, slika mora obavezno pasti. Jer prijateljstvo je jače od svih virusa i prepreka koje nam nameće život. Živjeti punim plućima, to znači da imaš najveća bogatstva na svijetu, a to su: Obitelj, Pravi prijatelji i Zdravlje... Sve ostalo je nebitno" napisao je Marko uz fotku na kojoj se vidi da se bivši kandidati još uvijek trude da ne vrate kilograme, te da su se u potpunosti posvetili zdravom životu. 

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Splićanin Ivan Krolo koji je prije ulaska u show imao 130 kilograma, prvo vaganje u showu pokazalo je da ima 128,9 kilograma, a na zadnjem vaganju imao je 83 kilograma. Od showa su prošle dvije godine, a Ivan i dalje vježba tri-četiri puta tjedno, a ljeti i pliva te vozi bicikl. Kada je prehrana u pitanju, priznaje da ne broji svaku kaloriju jer puno vježba.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije