Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije htio doći na večeru

Nova drama s kraljevskih dvora: Harry se žestoko posvađao s ocem na dan kraljičine smrti, poznat je i razlog

State funeral and burial of Queen Elizabeth
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/9
23.09.2022.
u 16:41

Bijesni Harry odbio je večeru s kraljem Charlesom III. i svojim bratom, princem Williamom u Balmoralu nakon svađe s ocem. Novi britanski kralj zabranio je njegovoj supruzi Meghan da se pridruži ožalošćenoj obitelji na dan smrti kraljice Elizabete II.

Svakog dana u javnost stižu novi detalji o kraljevskoj obitelji, a u središtu pozornosti ponovno su odbjegli supružnici, princ Harry i Meghan Markle.

Naime, bijesni Harry odbio je večeru s kraljem Charlesom III. i svojim bratom, princem Williamom u Balmoralu nakon svađe s ocem. Novi britanski kralj zabranio je njegovoj supruzi Meghan da se pridruži ožalošćenoj obitelji na dan smrti kraljice Elizabete II.

Kako piše Daily Mail, vojvoda od Sussexa navodno je želio da mu se pridruži supruga na što je Charles III. nazvao svog mlađeg sina i rekao mu da ''nije prikladno'' da Meghan bude tamo. Vjeruje se i kako je ova svađa razlog i zašto je Harry propustio let kojim su William i ujaci Andrew i Edward stigli u Škotsku te je tako propustio priliku da se oprosti.

- Charles je rekao Harryju da nije ispravno ili prikladno da Meghan bude u Balmoralu u takvo važno i tužno vrijeme - rekao je izvor za britanski The Sun.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend, on the day of the state funeral and burial of Britain's Queen Elizabeth, at Westminster Abbey in London, Britain, September 19, 2022. REUTERS/Phil Noble/Pool Photo: Phil Noble/REUTERS
Foto: Phil Noble/REUTERS
- Naglašeno mu je da je se ni Kate neće pojaviti tamo, a i da bi bilo bolje da su prisutni zaista ograničeni na najužu obitelj. Charles je time vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla - istaknuo je izvor.

Inače, tjednima rije smrti kraljice Elizabete, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle zaustavili su se u Britaniji na putu za Haag, kamo su se zaputili kako bi prisustvovali Invictus igrama.

Tada je novi britanski kralj inzistirao na susretu sa svojim sinom, a oni su navodno zakasnili na sastanak te je Charlesu bilo ostalo samo 15 minuta za razgovor s njima. Iako se navodi kako su se otac i sin "srdačno pozdravili", izvori tvrde da je atmosfera bila napeta.

Britanski Mirror objavio je da je kraljica supruga Camilla bila toliko zaprepaštena kada je Harry predložio da nepristrana treća strana bude posrednik u rješavanju obiteljskih nesuglasica da je ispljunula čaj.

- On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo, a Camilla je ispljunula čaj te je rekla Harryju da je to smiješno i da su oni obitelj i da će to sami riješiti - kazao je upućeni.

Podsjetimo, Harry je sa suprugom ostavio kraljevske obaveze i preselio u Ameriku, a potom su dali i intervju u kojem su iznijeli brojne optužbe. Nakon vremena šutnje, princ William bratu je ponudio ruku pomirenja i to nakon smrti kraljice u trenutku kada su izašli pred okupljenu javnost. 

VIDEO Skandali s kraljevskih dvora: Vrući razgovori, golotinja, bračne afere i razvodi samo su dio intriga

Komentara 3

ZU
Zujim
20:28 23.09.2022.

Bijesni Hary? Dosad sam znao da lisica moze biti bijesna, ali da covjek moze biti bijesan?

NV
novo vriijeme
21:16 23.09.2022.

Megan je zajedno s njim nevjerojatno drsko pažljivo i pokvareno olajavala kraljevsku obitelj, kratila život staroj gospodji za koji mjesec i sad bi još da posljednje što žena vidi je ta Megan. Ovaj mali razmaženi bivši princ ima obrazđjon.

LP
ljerka.p2911
17:51 23.09.2022.

Meghan neprikladna? Ma nek nijr tvoja deva Kamila, pih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije