Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još samo 1 dan

Nominirane dame biraju domaći dizajn: Evo u čemu stižu na svečanu dodjelu!

Foto: Davorin Visnjic, Marko Lukunic/Pixsell
21.03.2019.
u 10:36

Glumica Nives Ivanković otkrila je da će uz kreaciju Aleksandre Dojčinović obuti sandale dizajnera Ivana Ledenka

Dodjela Večernjakove ruže približava se, a pripreme za jedini pravi crveni tepih u Hrvatskoj u punom su jeku. Zvijezde užurbano zovu dizajnere i stiliste i dogovaraju s njima koju će haljinu odjenuti da bi zablistale na svoj dan.

I dok se neki vole što ranije pripremiti kako ništa ne bi prepustili slučaju, drugi čekaju do zadnjeg trena. Kako će najveći pritisak biti upravo na damama koje su nominirane za najprestižniju medijsku nagradu u Hrvatskoj, odlučili smo ih kontaktirati nekoliko dana prije i doznati kako napreduju pripreme i jesu li haljine već obješene na nekom vidljivom mjestu u domu gdje spremno čekaju svoj trenutak pod svjetlima reflektora.

Glumice već sve znaju
Glumica Nina Erak, koju gledamo na Novoj TV u seriji “Na granici” u kojoj tumači babu Zorku, za koju tvrdi da joj je to uloga života, nominirana je za glumačko ostvarenje godine. Otkrila nam je što će točno odjenuti za ovu priliku. – Na Večernjakovu ružu obući ću haljinu koju mi je sašila moja prijateljica. Haljina je svilena, crna, a upotpunit ću je lijepim nakitom. Zanimljiva je u svakom slučaju, jedan art model.

Glumica Nadia Cvitanović, koja je u istoj godini imala kinohit “Osmi povjerenik”, a ostvarila je i ulogu u seriji “Na granici”, odlučila je da će odjenuti haljinu dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Za haljinu iste dizajnerice odlučila se i glumica Nives Ivanković koja je odlično utjelovila Jelenu Krsnik u odličnim HRT-ovim “Novinama”. – Haljina je dizajnerice Aleks Dojčinović, a sandale su Ledenko. Što se tiče frizure i šminke, uvijek sam vjerna Salonu Franić i RUKA beauty make upu.

Pjevačica Nina Badrić, čiji je hit “Rekao si” čak 14 tjedana bio na vrhu nacionalne top-ljestvice, nominirana je u kategoriji glazbenika godine. Na dan kada smo je kontaktirali još uvijek nije bila sigurna što će odjenuti. Njezina mlada kolegica, Velolučanka Domenica, koja je nominaciju za novo lice godine zaslužila jer je u prošloj godini s tri objavljena singla počela zauzimati vrhove glazbenih ljestvica, na Ružu će odjenuti haljinu dvojca Elfs, a otkrila nam je i neke detalje: – Za Večernjakovu ružu odabrala sam ELFS-e s kojima dugo surađujem. Volim njihove romantične i ženstvene haljine koje rado nosim u svim prilikama. 
Kada biram haljinu za prigodu, obično to bude u zadnji čas i ovisno o raspoloženju u čemu se najbolje osjećam taj dan, ali ovu sam odabrala davno jer mi se jako svidjela. Boje odgovaraju mojoj novoj pjesmi ‘Indigo’, vjerojatno me i zato privukla na prvi pogled – otkrila je pjevačica.

Najpopularnija domaća istraživačka emisija “Provjereno” nominirana je za TV emisiju godine, a urednica i voditeljica Ivana Paradžiković otkrila je da za dodjelu nije sasvim spremna. – Još ne znam što ću odjenuti, nisam ni počela razmišljati, daleko je još taj dan. Mi novinari volimo “deadline” pa ću vjerojatno odlučivati u petak, u zadnji čas – našalila se Ivana. Novinarka Ivana Brkić Tomljenović, čiji je istinski novinarski talent očit u svakom njezinu javljanju uživo, nije još stigla odlučiti što će odjenuti na ovaj veliki dan. – Trenutačno se još uvijek dvoumim između dvije kombinacije, a vjerojatno ću se odlučiti za haljinu jer riječ je o velikoj svečanosti – zaključila je Brkić Tomljenović.

Teško je izabrati onu pravu
S izborom muku muči i urednica radijske emisije Radio Sljemena “Hrvatski naš svagdašnji” Anamarija Knezović Kaurić. – Budući da nisam tip od crvenih tepiha, toaleta za Ružu mi je noćna mora, ali radim na tome – našalila se i nastavila:
– Uglavnom, nemam pojma što ću nositi, izbor je pao na dvije crne haljine: jedna je dizajnerski uradak Zorana Mrvoša (tako su mi rekli u trgovini pa nek’ im bude), a druga “rimljanka” moje kolegice... Vidjet ćemo – rekla je Anamarija. Britka i direktna u izvještavanju, RTL-ova novinarka Damira Gregoret nominirana je u kategoriji TV osobe godine. Priznala je da još nije odlučila što će točno odjenuti za ovu priliku. Sat otkucava, dodjela Ruže sve je bliže, zvijezdama polako gori pod nogama jer znaju da će sve oči biti uperene baš u njih pa nije ni čudno da se neke od njih dvoume oko izbora odjevnih kombinacija. 

Pogledajte i haljine Matije Vuice za kojima uzdiše cijeli svijet. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
11:07 21.03.2019.

Mala Cvitanovićka ima potencijala i za međunarodnu karijeru. Dobro glumi, lijepo izgleda, ne preza od seksi scena. Valjda neće pogriješiti kao Cvitešićka i otići prekasno. Vrijeme je i da neka naša glumica a ne samo glumci naprave međunarodnu karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije