Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni

Ljubav nogometaša i narodne glazbe: Kralja ovog žanra svi zovu na svadbe

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/7
17.10.2017.
u 13:42

Najdraži pjevač naših nogometaša je Halid Bešlić, on je pjevao na Srninu vjenčanju, zabavljao je goste Ognjena Vukojevića, Jerka Leke...

Da naši nogometaši vole svratiti u narodnjačke klubove i slušati narodnu glazbu, nije nikakva tajna, a glazbenike koji vladaju tim žanrom neki su angažirali i za svoja vjenčanja.

Tako je Mateu Kovačiću ovo ljeto na vjenčanju uzvanike zabavljao pop-folk pjevač Saša Matić kojem se u jednom trenutku na pozornici pridružio i dobro raspoloženi Zdravko Mamić. Osim Matića, za dobru zabavu tada su bili zaduženi i Jole i klapa Intrade. Folk je očito omiljeni glazbeni žanr u obitelji Mamić pa je tako Zdravkov sin Mario za svoju svadbu s Tijom Jurčić ovog vikenda angažirao folk-pjevačicu iz Srbije Radu Manojlović.

Ipak hrvatskim nogometašima i njihovim suprugama omiljeni pjevač je Halid Bešlić, jer gotovo da nema nogometne svadbe na kojoj ovaj pjevač narodne glazbe nije zapjevao. Prije sedam godina tako je Halid zapjevao u hotelu Excelsior u Dubrovniku, gdje su Darijo Srna i Mirela Forić priredili zabavu u povodu svog vjenčanja. Uz Halida, nastupili su i Neda Ukraden i popularni Jole. Bešlićevim nastupom iznenadila je i Iva Balaban supruga Boška prije devet godina kada su imali crkveno vjenčanje u crkvi svetog Franje na Opatovini, a s gostima su se zabavili u restoranu Okrugljak.

1/15

Halid je bio zadužen za dobru zabavu i na svadbenom slavlju Andreje Ćupor i Ognjena Vukojevića koji su se vjenčali lani u  crkvi svetog Ivana Krstitelja. Manekenka Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko također su Halidu Bešliću povjerili zadatak da  zabavlja njihove goste u Golf & Country clubu prije pet godina kada su se vjenčali. I tada se Zdravko Mamić primio mikrofona i počastio mladence pjesmom. 

Ljupka Gojić i Mihael Mikić za svoje su vjenčanje angažirali Jolu, a istog pjevača na svadbi su imali i Dejan i Anita Lovren. 
Nogometaš Fabijan Komljenović i njegova supruga Adriana na svadbi su imali Barune i Maju Šuput. Halid Bešlić,
Mladen Grdović i klapa Intrade bili su zaduženi za zabavu na vjenčanju Luke i Vanje Modrić. 

Komentara 9

DU
Deleted user
13:56 17.10.2017.

A zajednicko svima njima je da imaju veliki novac pa ih svi skupa mogu lagano povuci za k... jer mogu raditi ono sto vole i zele

BI
binki
17:14 17.10.2017.

Činjenica da ih je više od pola bosanskih katolika koji su bili 500 godina pod turcima.nije ni čudo da su oni i srbi toliko bliski mentalno i vole istočni melos...500 g nije malo.

DU
Deleted user
20:24 17.10.2017.

Pa fudbal je sport za nižu klasu i one skromnijeg uma ali zašto onda nismo mi srbi prvaci sveta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije