Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
celebrity masterchef

Njen mahuno-losos toliko dobar da ga može poslužiti u bilo kojem restoranu na svijetu!

masterchef
Foto: NovaTV
1/4
05.04.2014.
u 12:13

Irina Čulinović zna da u sljedećem izazovu mora biti još bolja s obzirom na to da je sama sebi postavila vrlo visoke gabarite.

Iako nije bila potpuno sigurna koliko će se žiriju dopasti njezino jelo s potpisom, Irina Čulinović osigurala je put u četvrtfinale prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa. Njen losos s mahunama toliko je dobar da je dobila pohvale kako ga može poslužiti u bilo kojem restoranu na svijetu.

Nakon svih silnih komplimenata koje je dobila od članova žirija, postalo je jasno da bi upravo Irina mogla odnijeti pobjedu dana svojim lososom na mahunama. Izbor jednostavnog jela pokazao se vrlo uspješno u njezinom slučaju.

- Ovo je neslućeno. Ne vjerujem da sam čula takve riječi. Presretna sam - rekla je Irina kratko nakon proglašenja pobjednika dana još uvijek ne sasvim sigurna u to što se dogodilo. Naravno, presretna zna da u sljedećem izazovu mora biti još bolja s obzirom na to da je sama sebi postavila vrlo visoke gabarite.

>>'Ako mi komad gipsa upadne u sos, to će biti personal touch!'

Foto: NovaTV

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije