Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postaje otac

Njemu najbolji rođendanski poklon tek stiže

Justin Timberlake
Foto: Instagram
1/2
02.02.2015.
u 10:32

Justin Timberlake svojim obožavateljima na rođendanskim čestitkama zahvalio je objavom fotografije trudničkog trbuščića svoje supruge i time najavio da njegov najbolji rođendanski poklon tek stiže

Pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel konačno su i sami potvrdili da će uskoro postati roditelji. Naime, na svom Instagram profilu pjevač je objavio preslatku fotografiju na kojoj ljubi trudnički trbuščić svoje supruge Jessice. Da jedva čeka postati otac pjevač, koji je prije tri dana napunio 34 godine, više ne krije. 

– Hvala svima na rođendanskim čestitkama. Ove godine dobit ću najbolji poklon dosad. Ne mogu dočekati – napisao je uzbuđeni Justin.

Iako je trudnički trbuh lijepe Jessice već poprilično velik, sretan par još uvijek ne zna spol svog prvog djeteta. – Curica je, vidim po obliku Jessicina trbuha – zaključila je jedna obožavateljica.

>>Justin Timberlake i Jessica Biel čekaju prvo dijete?

>>Justin Timberlake se zaigrao na NBA utakmici i 'oteo' kamermanu posao

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrfila78
12:13 02.02.2015.

i meni isto za rođendan 09.05.2015 Tatica po 3 put jupiiiii

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
17:24 02.02.2015.

Super!!!...Do slovce ga vuče, dupetom za nos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije