Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adam traži Evu

Njemački reality u kojem su svi goli gleda 1,5 mil. ljudi, a u njemu je bila i jedna Hrvatica

Foto: Screeenshot
1/6
25.11.2017.
u 20:22

Prije tri godine u ovom realityju sudjelovala je i Klara Perko koja živi u njemačkom Duisburgu i koja je u želji da postane slavna postala sudionica ovog showa

Dok su kod Hrvata popularni showovi poput "Supertalenta", "Ljubav je na selu" i "Tvoje lice zvuči poznato", u Njemačkoj vole drukčiji tip zabave. 

Kod njih je, otkako se pojavio 2014. godine iznimno popularan show "Adam traži Evu" u kojem natjecatelji, a to su uglavnom poznate osobe, borave u izolaciji nekog otoka i ne nose nijednu krpicu na sebi. U showu četvero ljudi izlazi na spoj, a svi su potpuno goli i tako provode vrijeme,  razgovaraju, razmjenjuju mišljenja, jedu, spavaju u istoj prostoriji, na istom krevetu. Na kraju emisije jedan izabere svog partnera i rodi se par, a često tijekom showa natjecalji se upuste i u seksualne odnose.

I dok se u britanskoj inačici ovog showa takve scene cenzuriraju, u Njemačkoj to nije slučaj. 

Glave zvijezde ove sezone su pjevačica Melody Haase i surfer Marius Hoppe koji su pred kamerama ljubav vodili u kadi, na krevetu.... Međutim, nisu na kraju pronašli zajednički jezik i nisu se spojili na kraju emisiju. Ovaj show u Europi gleda 1.5 milijuna gledatelja, a u njemu je sudjelovala i jedna Hrvatica.

Bila je to Klara Perko koja živi u njemačkom Duisburgu i koja je u želji da postane slavna postala sudionica ovog showa i zajedno s ostalim natjecateljima potpuno gola je boravila na atraktivnim plažama Tahitija.

U showu je uspjela  doći do kraja i iako je dobila željenu slavu nije dobila i podršku roditelja koji nisu podržali njeno sudjelovanje u ovom showu i smatrali su takvu ponašanje sramotnim i nemoralnim.  

1/8

Komentara 20

Avatar 1HGZ
1HGZ
23:19 25.11.2017.

stoka

BR
brzzzy
09:35 26.11.2017.

Blud-nemoral-mediji... Preko kreveta i leševa do zvijezda... UŽAS...

NV
NV
22:13 25.11.2017.

Hrvatica odgojena u ,,katoličkom,, duhu. Nedaj bože da je knjigu uzela u šake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije