Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Lost Myself In Waiting"

Njemačka pjevačica hrvatskih korijena Stella Šojala objavila je novu pjesmu

Foto: Promo
1/2
28.01.2022.
u 13:15

Stellu Šolaju hrvatska javnost poznaje po nastupu u sedmoj sezoni hrvatskog Supertalenta u kojem je dospjela do finala te po nagradi Večernjakova domovnica.

Njemačka pjevačica hrvatskog podrijetla Stella McRawl (Stella Šolaja) objavila je novu pjesmu za koju je stihove napisala književnica i urednica Fenix Magazina Marijana Dokoza. Pjesma se zove "Lost Myself In Waiting".

 

– Stihovi pjesme “Lost Myself In Waiting” su mi se svidjeli na pravu jer su puni osjećaja koji govore o svojevrsnom zatočeništvu u nekom međuprostoru. Ne možete vratiti vrijeme, a ne možete ni nastaviti drugim putem pa ostajete tu gdje jeste. Mislim da će se mnogi pronaći u toj pjesmi – rekla je Stella. Stella Šolaja odnedavno nastupa pod umjetničkim imenom Stella McRawl te ima svoj band “The Vanillas”. Stella je rođena u Reesu (Sjeverna Rajna-Vestfalija). Sa 17 godina objavila je svoj prvi album “Miracle”, a hrvatska javnost ju je upoznala tijekom nastupa u hrvatskom Supertalentu gdje je izborila finale.

Inače, Stellu Šolaju hrvatska javnost poznaje po nastupu u sedmoj sezoni hrvatskog Supertalenta u kojem je dospjela do finala te po nagradi Večernjakova domovnica. Naime, Stella je 2020. godine osvojila nagradu Večernjakova domovnica u kategoriji Glazba. The Vanillas se sastoje od četiri jake neovisne žene, sestara Kay i Sorang, Dani i Stelle. Ideja o bendu nastala je kroz suradnju Stelle i Sorange, a kako je njihov rad rastao, zamolili su Dani i Kay da im se pridruže. 

Komentara 1

Avatar Antihercegovac
Antihercegovac
13:21 28.01.2022.

Vjerujte da ona te svoje korjene ili skriva ili ne priznaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije